URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

TIEL DANIELS ROUHIMAAN VILPPAAN KORIN ALLE

Austin Simpson

Kuvaoikeudet: Colorado State University

Salon Vilpas on tehnyt pelaajasopimuksen 24-vuotiaan Tiel Danielsin kanssa lokakuussa alkavaan Korisliigaan. 201-senttinen Daniels tulee Saloon ykköstason Colorado Staten yliopistosta ja on puhdas sisäpelaaja. Vilppaan liigaryhmä on täten kahta ulkomaalaispelaajaa vaille valmis. 

Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo iloitsee aktiivisen ja aggressiivisen Danielsin sopimuksesta.

– Daniels on puhdas vitonen, joka pelaa erittäin fyysisesti ja kovaa. Tielin isoimmat vahvuudet ovat puolustuspäässä, levypalloissa sekä post- ja palloscreenpelaamisessa. Hän on työhevonen, jonka uskon sopivan joukkueeseen erinomaisesti, arvioi Iisalo.

Daniels pelasi kaksi ensimmäistä yliopistovuottaan Southern Illinoisissa, mutta muutti kahdeksi viimeiseksi kaudeksi Colorado Staten riveihin. Seniorikaudellaan hän tehtaili tilastoihin 9,2 pistettä ja 7,3 levypalloa, joista peräti 3,3 hyökkäyskorilta. Daniels olikin NCAA1:n kolmanneksi paras irtopallomies hyökkäyslevyreissä ja se oli tärkeä syy, miksi Iisalo Missourin miehestä kiinnostui.

– Katselin Colorado Statelta muutaman koko pelin ja en muista yhtään tilannetta, jossa Daniels ei olisi ottanut asemaa ja pyrkinyt hyökkäyslevypalloon. Hän pelaa vahvuuksillaan eikä esimerkiksi ota lainkaan heittoja oman “rangen” ulkopuolelta. Tällaisille isoille pelaajille on yleensä käyttöä joukkueessa kuin joukkueessa, toteaa Iisalo.

105-kiloinen Daniels ole kuitenkaan pelkkä levyrimies, sillä pelitilanneheitoissa vasenkätisen sentterin tarkkuus on ollut yli 60 prosentissa koko yliopistouran ajan.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!