URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Emilia Linna voitti kaikki tilastot naisten Ykköspesiksessä

Emilia_L

Emilia Linna Kuvaoikeudet: Oulun Lipottaret

Yksi supertähti oli ylitse muiden tämän kauden naisten Ykköspesiksessä. Emilia Linna johdatti Oulun Lipottaret runkosarjan voittoon ja Superpesikseen kaudelle 2017. Joukkueensa kapteeni näytti henkilökohtaisella panoksellaan esimerkkiä viemällä kaikkien tilastojen voitot.

Linna saalisti vain 16 ottelussa 39 tuotua, 12+53 lyötyä ja 132 kärkilyöntiä. Hurjimpaan linkoon joutui Pesäkarhut Porista toukokuun lopulla. Linna nakutti yhden ottelun tehoiksi 5+10 lyötyä, 11 tuotua ja 26/27 kärkilyöntiä.

Keskikesän kruunasivat kaksi naisten arvo-ottelua. Linna pelasi sekä Liitto-Lehdistö-ottelussa Porissa että Itä-Lännessä Kouvolassa. Jaksopeliaikana ei aikuisten Itä-Länsi-joukkueissa ollut aiemmin esiintynyt Superpesistä alempien sarjatasojen pelaajia.

Lipottarien ja Emilia Linnan kausi jatkuu yhä tyttöjen Superpesiksessä. Lipottaret voitti ensimmäisen välieräottelun raumalaista Feraa vastaan 2-0 (12-0,10-0).

Mynämäen Vesa vai Lappajärven Veikot Superpesikseen?

Vihdin Pallon luopuminen paikastaan naisten Superpesiksessä lisää panoksia Ykköspesiksen välieräsarjaan. Kilpailun johtoryhmä muutti naisten Ykköspesiksen välierät nousukarsinnaksi ja otteluparin voittaja, Mynämäen Vesa tai Lappajärven Veikot, nousee myös Superpesikseen kaudelle 2017. Superpesispaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Ottelut noususta Superpesikseen (3 voittoa):

ti 16.8
Mynämäki-Lappajärvi 17.30

to 18.8
Lappajärvi-Mynämäki 17.30

la 20.8
Mynämäki-Lappajärvi 16.00

su 21.8
Lappajärvi-Mynämäki 16.00 (tarvittaessa)

ke 24.8
Mynämäki-Lappajärvi 17.30 (tarvittaessa)

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!