URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KalPa Hockey Oy teki ennätystuloksensa kaudelta 2016-2017

Kalpa

Liiga-kausi 2016-2017 oli KalPalle suuri menestys niin urheilullisesti kuin taloudellisesti.

KalPan viime kausi oli suuri menestys niin urheilullisesti kuin taloudellisesti. Liigassa KalPa ylsi finaaleihin ja KalPa Hockey Oy:n taloudellinen tulos oli 538 000 euron voitolla sen historian paras.

KalPa Hockey Oy teki tilikaudella 2016-2017 voittoa 538 t€ (kaudella 2015-2016 tappiota 375 t€). Yhtiön liikevaihto kasvoi noin 20 % ja oli päättyneellä tilikaudella 7,2 M€ (kaudella 2015-2016 liikevaihto 6,0 M€). Yhtiön omavaraisuusaste nousi 30,4 %:iin (edellisessä tilinpäätöksessä 6,1 %)

Tulosparannus yli 900 t€

– Taloudellinen tulos tilikaudelta oli erittäin hyvä. Kaikkiaan tuloksemme parani edellisestä tilikaudesta yli 900 t€. Tulosparannuksen suurimmat syyt olivat onnistuneet yhteistyökumppani- ja lipunmyynti, kulusäästöt sekä erinomainen urheilumenestys, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

Pelaajabudjetti ja yleisötavoite viime kauden tasolla

Kaudelle 2017-2018 KalPa Hockey Oy budjetoi liikevaihtoa 6,1 M€. Budjetoitu yleisökeskiarvo Liigan runkosarjaan on 3 250 katsojaa ja pelaajabudjetti on 1,85 M€. Tilikaudesta tavoitellaan voitollista tulosta.

– Urheilullinen tavoite on neljännesfinaalipaikan saavuttaminen, samoin kuin se oli viime kaudella. Tilikauden tulos on budjetoitu 200 t€ voitolliseksi. Olemme sopeuttaneet organisaation kiinteitä kuluja edellisestä kaudesta ja näin ollen meillä on aiempaa parempi kyky reagoida yllättäviin muutoksiin kauden aikana, toimitusjohtaja Saksman kertoo.

Mika Sutisesta hallituksen puheenjohtaja

KalPa Hockey Oy:n yhtiökokous valitsi yhtiön hallitukseen jatkavina jäseninä Mikko Kuparisen, Jarmo Vidgrenin, Kyösti Karhusen ja Markus Pohjosen. Uutena jäsenenä hallitukseen tulee Mika Sutinen. Yhtiökokouksen jälkeen hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajaksi Mika Sutisen.