URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

:KATSO VIDEO: Verinen loukkaantuminen säväytti Salibandyliigassa – päätöskierrokselle jää paljon panoksia

2018-03-04 21_15_43-(4) Ikävä loukkaantuminen ottelussa SalBa - Classic - YouTube

Salibandyliigan sunnuntain kierroksella säväytti SalBan Janne Hyvösen verinen loukkaantuminen raumalaisten viimeisessä runkosarjan kotiottelussa Classicia vastaan. Kyynärpäästä iskun kasvoihinsa saanut Hyvönen selvisi tällä tietoa kuitenkin tikkauksella.

Sarjakärki Classicin voittoputki venyi 23 otteluun, kun mestari kaatoivat Raumalla SalBan 8-6. Heti avauserän 4-0 vienyt Classic näytti pitkään ratkaisseen jo pelin, mutta suoraa putoamista vastaan taisteleva SalBa nousi vielä päätösjaksolla hetkeksi lukemiin 5-6. Classicin tehomies ottelussa oli Sami Johanssonsaldolla 3+1, isännistä Niko Kaerla kokosi 2+2. SalBan Janne Hyvönen sai loppuminuuteilla vastustajan kyynärpäästä pahan osuman kasvoihinsa ja autettiin verisenä kentältä.

Video loukkaantumisesta:

Salibandyliigan sunnuntai starttasi jo klo 14, kun Happee sai Jyväskylässä vastaansa sarjakakkonen Nokian KrP:n. Vieraat saapuivat Keski-Suomeen sen verran varamiehisellä kokoonpanolla, että Happee harjasi voiton peräti lukemin 10-3. Flunssa-aallosta tiedottaneen Nokian kokoonpanosta puuttuivat muun muassa Henri JohanssonJere OksanenMikko LaaksoSanttu Pohjonen ja Mikko Repo. Pelin alkuminuuteilla vieraiden Morics Krumins kuittasi vielä tasoituksella Kaapo Savinaisen avausmaalin, mutta sitten otti ohjat Happee. Jalo Kouvonen, kahdesti perättäin osunut Jami ManninenPeter Kotilainen ja Paul Kotilainen takoivat jo taukoon mennessä taululle lukemat 6-1. Manninen oli iltapäivän pisterohmu saldollaan 2+4, Peter Kotilainen kirjautti 1+3.

Oulussa OLS nousi Steelersin ohi takaisin suoran säilyjän paikalle kaataessaan kotonaan Oilersin 5-3. Vieraat johtivat avauserässä kolmesti, mutta OLS nousi toisessa tasoihin ja Antti Niemisen maalilla johtoon. Runsaat kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria nosti Juho Laurila vielä illan toisella osumallaan loppunumerot. Oilersin viides perättäinen tappio merkitsi, että kahdeksantena olevat espoolaiset eivät kyenneet vielä varmistamaan pudotuspelipaikkaansa.

TPS säilytti vielä mahdollisuuden pudotuspelien kotietuun kaataessaan vieraissa Kooveen 4-2. Samalla tulos merkitsi, että jumbo SalBalla on vielä mahdollisuus nousta päätöskierroksella suoran putoajan paikalta ohi kaksi pistettä edellään olevan Kooveen.

EräViikingit ja LASB kohtaavat vielä keskiviikkona, minkä jälkeen jäljellä on enää ensi lauantain päätöskierros.

Viimeisen kierroksen ottelut ovat

Koovee – Happee
OLS – Steelers
EräViikingit – Oilers
TPS – Classic
Nokian KrP – SalBa
LASB – SPV
Westend Indians – SB Welhot

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!