URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Hyökkääjä Sterling Yateke liittyy vielä TPS:n vahvuuteen

yateke-tepsiin_600px

Kuvaaja: Tiina Pirilä

Veikkausliigapaikastaan taisteleva TPS on vahvistunut loppukaudeksi jo kolmannella uudella pelaajalla, kun Keski-Afrikan Tasavallasta kotoisin oleva Sterling Yateke (s. 1999) on solminut tämän kauden loppuun asti kattavan sopimuksen raitapaitojen kanssa. TPS tiedotti jo viime viikolla, että serbialaispuolustaja Željko Savić ja virolaishyökkääjä Albert Prosa vahvistavat joukkuetta ainakin kauden 2018 loppuun asti.

18-vuotias Yateke on vakuuttanut TPS-valmennuksen pirteillä otteillaan ja hän pystyy pelaamaan eri pelipaikoilla joukkueen hyökkäyspäässä. Hän ehti harjoitella kevätkaudella pari kuukautta RoPS:n vahvuudessa ennen Turkuun tuloaan. Yateke on pelannut aiemmin urallaan Kamerunissa ja Keski-Afrikan Tasavallassa. Hän edusti kaudella 2016-17 Keski-Afrikan Tasavallan liigassa Rèal Combonia, jonka riveissä hän pelasi 23 ottelua ja viimeisteli 15 maalia.  Kauden 2017-18 hän pelasi Kamerunin pääsarjassa Yong Sport of Bamendassa, jossa syntyi 23 ottelussa yhdeksän maalia.

Yateke on edustuskelpoinen pelaaja, kun TPS kohtaa perjantaina 17.8. VPS:n kotonaan klo 18.30 alkaen.

Pelaajan kummiyrityksenä toimii loppukauden ajan  RTV.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!