URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Nooralotta Neziri ehdolla IAAF:n urheilijakomissioon, vaali Dohan MM-kisoissa

57572904_321891831855760_7040441518535721777_n

Kuvalähde: Nooralotta Neziri/Instagram

Aitajuoksija Nooralotta Neziri on ehdolla Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF) urheilijakomissioon. Määräaikaan mennessä vaaliin on ilmoittautunut viisitoista ehdokasta. Dohan MM-kisoissa käytävässä vaalissa urheilijakomissioon valitaan kuusi urheilijaa.

– Ehdokkaina on todella tunnettuja urheilijoita. Jos katsoo heidän saavutuksiaan urheilijana, olisi todella kova juttu, jos minä tulisin valituksi, mutta on kiva olla mukana ehdolla, Neziri sanoo.

Urheilijakomissioon Neziri pyrkii tosissaan.

– Olisi kiva päästä vaikuttamaan urheilijoiden aisoihin. Komissioon mukaan pääsy olisi myös kokemus, josta olisi hyötyä itsellenikin urheilu-uran jälkeen, kun menee työelämään, Neziri sanoo.

Uudet jäsenet urheilijakomissioon valitaan vaalissa, johon voivat osallistua kaikki Dohan MM-kisoihin akkreditoidut urheilijat. Äänestysaika Dohassa on 29.9–3.10. ja valinnat julkistetaan vielä 6. lokakuuta päättyvien kisojen aikana.

Ehdolla lajin huippunimiä

Nezirin kanssa ehdolla on useita yleisurheilun huippunimiä, kuten kaksinkertainen kuulantyönnön olympiavoittaja ja nelinkertainen MM-voittaja Valerie Adams sekä seiväshypyn ME:n haltija ja olympiavoittaja Renaud Lavillenie.

Muut ehdokkaat ovat Kevin Borlée Belgia, Majd Eddin Ghazal Syyria, Habiba Ghribi Tunisia, Thijmen Kupers Hollanti, Bernard Lagat USA, Aisha Praught-Leer Jamaika, Olga Rypakova Kazakstan, Olha Saladuha Ukraina, Goldie Sayers Britannia, Katerina Stefanidi Kreikka, Su Bingtian Kiina ja Michel Tornéus Ruotsi.

Dohassa valittavien kuuden urheilijan ohella IAAF:n urheilijakomissiossa jatkavat Kanadan Inaki Gomez, Saint Kitts & Nevisin Kim Collins, Puolan Adam Kszczot, Saksan Thomas Röhler, Serbian Ivana Spanovic ja Australian Benita Willis.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!