44287375_2033511273379102_6146606960927047680_n

Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta siirtyy ottelukohtaisella lainasopimuksella Kempeleen Kirin joukkueeseen. Vettenranta tuuraa vammasta toipuvaa Elina Kärsämää, jotta hänelle voidaan taata toipumisrauha.

– Kun kuulin, että Elinan toipumisennuste vammastaan olikin odotettua pidempi, kysyin Sami Österlundilta olisiko Vettenranta vapaana auttamaan meitä tässä tilanteessa, kertoo Kempeleen pelinjohtaja Mika Takalahti.

Tilaisuus siirtyä toiseen joukkueeseen lukkaroimaan Superin pelejä tuli Vettenrannalle yllätyksenä, mutta päätöstä ei tarvinnut kauan miettiä. Vettenranta kertookin olevansa innoissaan mahdollisuudesta.

– Olen pelannut aina Pesäkarhuissa ja Sami on ollut minulle valmentajana ja pelinjohtajana monta vuotta. On mielenkiintoista päästä tutustumaan toiseen seuraan ja joukkueeseen, miten asioita heillä tehdään ja millaista on pelata toisen pelinjohtajan alaisuudessa, Vettenranta pohdiskelee.

Pelinjohtaja Österlund on tyytyväinen, että Vettenrannalle tarjoutui tilaisuus nähdä pesäpalloa toisella paikkakunnalla. Vettenrannan siirtosopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ja mahdollistaa molemmille Porin lukkareille pelaamisen Superpesiksessä heti kauden alusta.

– On hieno juttu, että molemmat lukkarimme pääsevät pelaamaan mahdollisimman paljon. Tämä on Mintulle varmasti uusi ja hyvä kokemus. Mintun palatessa takaisin Poriin, on hänellä runsaasti Superin otteluja alla ja sitä kautta pystymme tekemään päätöksiä siitä, kumpi lukkareistamme syöttää syksyn peleissä, analysoi Österlund.