sportyfeel-finntriathlon-joroinen-2015_1

Sportyfeel Finntriathlon Joroinen kokoaa lähes 2000 kilpailijaa Suomen suurimpaan triahtlontapahtumaan tulevana viikonloppuna.

Suomen suurin ja tunnetuin triathlontapahtuma kilpaillaan Joroisissa tulevana viikonloppuna. Lauantaina 16.7. puolimatkan SM-kilpailussa ovat mukana Suomen yleisen sarjan kärkinimet sekä suuri määrä eri ikäluokkien mitaleista taistelevia triathlonisteja. Puolimatkalla kilpailumatkat ovat 1,9 km uinti, 90 km pyöräily ja 21,1 km juoksu.

Naisten kilpailujen ylivoimainen ennakkosuosikki on Kaisa Lehtonen. Havaijin MM-kilpailuihin tähtäävän Lehtosen haastavat mm. Minna Koistinen, Mira Leskinen, Anni Antikainen, Heidi Hyvärinen ja Sonja Kallio.

Miesten kilpailussa Darby Thomas on selkeä ennakkosuosikki. Thomas saa kuitenkin kovan haasteen mm.Jarmo Rissaselta, Tuukka Miettiseltä ja Panu Liedolta.

sportyfeel-finntriathlon-joroinen-2015_2

Upea viikonloppu luvassa

Finntriathlon Joroinen on suomalaisen triathlonin koti, sillä maamme ensimmäinen triathlonkilpailu järjestettiin Joroisissa vuonna 1983. Muutamien hurjapäiden harrastuksesta kestävyysliikkujien suosikiksi kasvanut tapahtuma tarjoaa puolimatkan lisäksi mahdollisuuden kokeilla lajia perjantain pikamatkalla. Myös lapsille on torstaina oma lähtönsä.

– Meillä on tarjota jokaiselle jotakin, sillä kolmipäiväisen tapahtuman aikana on tarjolla runsaasti sarjoja ja matkoja. Sportyfeel Finntriathlon Joroinen on taatusti elämys niin urheilijoille kuin yleisöllekin, kertoo tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.

Joroisten kisainfo löytyy osoitteesta:
http://finntriathlon.fi/joroinen/

Kilpailutapahtuman reaaliaikainen tulosseuranta:
http://www.finnresults.fi/tulokset