URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

SJK vahvistuu Andorran maajoukkuepelaajalla

IMG_9857

Andorran maajoukkueen Marc Vales vahvistaa SJK:n puolustusta loppukauden ajan. Sopimuksessa on lisäksi optiot seuraavasta ja sitä seuraavasta kaudesta.

26-vuotias Vales on pelipaikaltaan keskuspuolustaja, mutta hän on pelannut myös keskikentän pohjalla. Andorran A-maajoukkueessa hän teki debyytin kaudella 2008 ja on sen jälkeen pelannut yli 40 ottelua maajoukkuepaidassa. Hänestä tulee samalla ensimmäinen Andorran maajoukkuepelaaja Suomen sarjoissa.

– Olen todella otettu siitä miten loistavat olosuhteet tässä seurassa on ja miten joukkue tuntuu kuin perheeltä, johon on helppo tulla mukaan. Minut on otettu vastaan hyvin ja juuri nyt minusta tuntuu että tämä on hyvä askel urallani. Olen erittäin onnellinen, sanoo Marc Vales.

– Ensivaikutelmani pelaajista on hyvä. He ovat hyviä pelaajia ja olen mielelläni osa tätä joukkuetta. En tunne muita Veikkausliiga-seuroja tai pelaajia, mutta olen kuullut tasosta muilta pelaajilta, kertoo Vales lopuksi.

Pelaajan sopimus kattaa loppukauden, mutta sitä on mahdollisuus jatkaa tulevilla kausilla. Siten nyt rakennetaan joukkuetta myös tulevaisuutta varten.

– Meille tarjoutui mahdollisuus vahvistaa puolustustamme erittäin motivoituneella pelaajalla. Marc tulee kilpailemaan pelipaikasta ja hänen täytyy näyttää että hän on pelipaikan arvoinen, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Marc Vales siirtyy Seinäjoelle sopimuksettomana pelaajana, pelattuaan vielä tänä keväänä Espanjan kolmannella sarjatasolla pelaavan L´Hospitaletin riveissä. Urallaan hän on ollut myös Real Madridin ja Real Zaragozan organisaatioissa.

Lue lisää miehestä SJK:n nettisivuilta: www.sjk2007.fi/uutiset/SJK_vahvistuu_Andorran_maajoukkuepelaajalla_8751.html

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!