URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

WADA palautti Pekingin dopingtestauslaboratorion akkreditoinnin

Chinese_flag_(Beijing)_-_IMG_1104

Maailman antidopingtoimisto WADAn johtoryhmän puheenjohtaja Sir Graig Reedie on vahvistanut, että Pekingissä sijaitsevan Kiinan kansallisen dopingtestauslaboratorion akreditoinnin jäädyttäminen loppuu. Pekingin laboratorio voi välittömästi aloittaa uudelleen antidopingtoimintansa, mukaan lukien virtsa- ja verinäytteiden analysoinnin.

Pekingin dopingtestauslaboratorion oikeudet jäädytettiin 21.4.2016. Syynä oli epäyhdenmukaisuus WADAn Kansainvälisen laboratoriostandardin kanssa. Laboratorio on nyt laittanut toimeen kaikki Kansainvälisen laboratoriostandardin vaatimukset, eikä toimintaoikeuksia siksi enää evätä siltä.

WADA myöntää ja tarvittaessa jäädyttää dopingtestauslaboratorioiden akkreditoinnin. Näin WADA varmistaa, että laboratoriot noudattavat korkeimpia laatustandardeja yhdenmukaisesti kaikkialla maailmassa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!