URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Salibandyliiton ja Olympiakomitean kumppanuus vahvistaa digitaalista Suomisporttia

suomisport_allekirjoitus

Talousjohtaja Arto Kuusisto (vas.) ja pääsihteeri Teemu Japisson Olympiakomiteasta, toiminnanjohtaja Kari Lampinen ja kehityspäällikkö Mika Saastamoinen Salibandyliitosta lähtevät luottavaisina Suomisport-yhteistyöhön.

Suomisport on urheilutoimijoiden yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen palvelu.

Suomisportin tavoitteena on tarjota apua liikkujille, urheilijoille, seuroille ja lajeille. Apua arjen tekemisessä, jotta lisenssit, vakuutukset, jäsenrekisterit ja tapahtumailmoittautumiset veisivät mahdollisimman vähän aikaa ja niiden hallinnointi olisi helppoa ja vaivatonta.

Tavoitteena on, että palvelun piirissä parhaimmillaan voi olla jopa miljoona suomalaista.

– Salibandyn tavoitteena on kulkea kehityksen kärjessä, myös digitaalisten ratkaisujen osalta. Haluamme tarjota salibandyn pelaajille ja seuroille helppoa ja nopeaa palvelua. Suomisportin käyttöönotto on osa asiakaspalvelukokonaisuutemme kehittämistä, kertoo Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen.

Suomisportissa lisenssin osto onnistuu parhaimmillaan kymmenissä sekunneissa. Palvelu otettiin neljän pilottiliiton kanssa käyttöön joulukuun lopussa 2016. Salibandyliiton kautta palveluun rekisteröityy kilpailukaudella 2016-17 yli 60 000 lisenssin haltijaa: pelaajia, erotuomareita, valmentajia ja toimihenkilöitä. Palvelun piiriin kuuluvat myös Salibandyliiton järjestämiin koulutus- ja kurssitapahtumiin osallistuvat henkilöt.

Suomisporttiin sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla, lajiliitolta poistuu luottoriski sekä tarve neuvotella erikseen maksupalvelusopimuksista. Lisäksi osoitemuutokset päivittyvät palvelun kautta. Hinnoittelu on transaktiopohjainen eikä se vaadi lajiliitolta omaa investointia.

Palvelun toteuttaa Olympiakomitean kilpailuttama ohjelmistokumppani Vincit, joka on valittu myös Euroopan parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2016 -tutkimuksessa.

– Halusimme liikunnan ja urheilun digitaalisen tulevaisuuden tekijäksi ohjelmistokehityksen huippuyrityksen, jolla on erinomaiset näytöt vaativien käyttäjälähtöisten palvelujen rakentamisesta. Ensimmäiset askeleet yhteistyöstä ovat positiivisia ja Salibandyliiton mukaan lähteminen yhteiseen projektiin on erinomainen asia, toteaa projektipäällikkö Juha Saapunki Olympiakomiteasta.

– On todella hienoa saada Salibandyliitto mukaan digitaalisen palvelukehityksen kärkijoukkoihin. Suomisport-palvelun avulla otetaan merkittävä askel kohti paperitonta urheilu- ja liikuntamaailmaa, josta hyötyvät niin lajin harrastajat, seurat ja liittokin. Salibandyn jatkuvasti kasvavat harrastajamäärät antavat tukevan pohjan palvelukehitykselle pitkälle tulevaisuuteen, iloitsee asiakkuusjohtaja Petri Suhonen Vincitistä.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!