URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

64 ottelua, jokainen suorana Ylen kanavilta. FIFAn jalkapallon MM-kisat alkavat ensi viikolla

926f5d1be4773456e60cb6e967eae9fa
FIFAn jalkapallon MM-kisat pelataan Venäjällä 14.6.-15.7.2018 ja Yle Urheilu on mukana jokaisessa ottelussa.

Yle välittää kanavillaan kaikki kuukauden aikana pelattavat 64 ottelua. Pääkanavana on Yle TV2, ja Yle Areena välittää suorana kaikki ne ottelut, joita ei broadcast-kanavilla nähdä. Otteluita selostavat mm. Matti Härkönen ja Lauri Kottonen.

Lähetystunteja tulee TV2:ssa vajaat 200, jonka lisäksi nähdään koosteita n. 50 tunnin verran. Poikkeuksena aiempiin kisoihin on se, että kun pelataan päällekkäisiä otteluita alkulohkovaiheen päätöskierroksella, näytetään yksi ottelu suorana TV2:ssa ja toinen Yle Areenassa. Areenan ottelusta nähdään myös kooste tv:ssä. Luonnollisesti luvassa on myös arkiston helmiä. Kaikkien otteluiden aikataulut löytyvät sivulta yle.fi/urheilu/jalkapallon_mm

MM-kisat kuullaan myös Yle Puheella, joka välittää selostettuina avausottelun, välierät, pronssi- ja loppuottelun. Selostajana toimii Jussi Lindroos.

MM-kisojen studiojuontajina nähdään Yle tutut kasvot Petra Manner, Riku Salminen, Sami Laine ja Antti-Jussi Sipilä. Asiantuntijoina on jälleen liuta suomalaisen jalkapallomaailman huippuammattilaisia, kuten Jari Litmanen, Petri Pasanen, Erkka V. Lehtola, Marianne Miettinen, sekä useita muita valmentajia ja jalkapallopersoonia

Yle Puheella 24 tuntia jalkapalloa 9.-10.6.
MM-turnaukseen otetaan varaslähtö Yle Puheen 24 tunnin lähetyksen parissa.

Ylen MM-kisatiimin vetämä mittava lähetys alkaa lauantaina 9.6. klo 12 ja päättyy tasan vuorokautta myöhemmin, eli sunnuntaina 10.6. klo 12.

Lähetyksessä pureudutaan tarkasti joukkueisiin, lohkoihin, MM-historiaan, tuomareihin ja sääntöihin, kuunnellaan arkiston upeita pätkiä ja käydään läpi paljon muutakin asiantuntemuksella ja leppoisalla otteella.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!