URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Englannin Valioliigaoikeudet yksinoikeudella NENT Groupille kauden 2021/22 loppuun asti

Premier League - Manchester City vs Leicester City

  • Suomi, Ruotsi ja Tanska varmistavat Valioliigan televisiointi sekä digitaaliset lähetysoikeudet kolmeksi jatkokaudeksi. Samalla myös näytettävien otteluiden määrä kasvaa kaudesta 2019/2020 alkaen.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja digitaalisiin lähetyksiin kauden 2021/22 loppuun asti Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Suorien selostettujen otteluiden lisäksi NENT Groupin palveluissa tullaan näkemään studiolähetyksiä, highlights-ohjelmia, haastatteluja, makasiiniohjelmia ja paljon muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Kaudesta 2019/20 alkaen näytettävien otteluiden määrä tulee jälleen lisääntymään. 13% enemmän suoria otteluita eli yhteensä 232 live-ottelua tullaan näkemään pääosin perjantaisin, lauantaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin.

”Pohjoismainen urheiluoikeuksien portfoliomme tarjoaa urheilufaneille ainutlaatuisen viihdekokeuksen. Valioliigan myötä varmistamme paikkamme englantilaisen huippujalkapalloilun kotina myös tulevina vuosina, sillä oikeuksiimme kuuluvat myös FA Cup, Englannin liigacup ja EFL Championship. Valioliiga on tässä tietysti itseoikeutetusti kruunun jalokivenä. Ammattitaitoinen ja tarvittavalla intohimolla lajiin suhtautuva tuotantotiimimme tulee tuottamaan parhaita mahdollisia elämyksiä kaikille katsojillemme,” lupaa Nordic Entertainment Group Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

 “Menestyksekäs yhteistyömme Englannin Valioliigan kanssa mahdollistaa katsojillemme parhaat pelit, parhaat pelaajat ja elämykselliset kaudet tästä upeasta sarjasta.  Läheinen yhteistyö oikeuksien omistajien kanssa ympäri maailman takaa korkeatasoiset lähetykset sekä teknisesti että sisällöllisesti,” sanoo NENT Group SVP & Head of Sport Kim Mikkelsen.

Valioliigakausi alkaa perinteisesti elokuussa ja jatkuu aina toukokuulle. Kaudesta 2019/20 lähtien otteluita tullaan näkemään seuraavasti:

Lauantai

32 peliä klo 15.30

32 peliä klo 18.00

32 peliä klo 20.30

8 peliä klo 22.45

Sunnuntai

32 peliä klo 17.00

32 peliä klo 19.30

Perjantai tai maanantai

24 peliä klo 23.00

Muut viikonpäivät ja juhlapyhät

40 peliä

 

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!