URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

RoPS hankki kolmen pelaajan verran nuorta lahjakkuutta

181113

Rovaniemen Palloseuran ensi kauden Veikkausliigajoukkuetta vahvistaa kolme uutta kotimaista pelaajalupausta. Tommi Jäntti, 18, Niklas Jokelainen, 18, sekä Henrik Ölander, 21, ovat tällä viikolla allekirjoittaneet sopimuksen RoPS:n kanssa. Jäntin sopimus on 2 vuotta, Ölanderin ja Jokelaisen 1+1.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelalle pelaajat olivat pääosin jo entuudestaan tuttuja. Sekä keskikenttämies Tommi Jäntti että laitapuolustaja Henrik Ölander pelasivat Koskelan alaisuudessa Klubi 04:ssä.

Hyökkääjä Niklas Jokelaisen uraa taas on seurattu mielenkiinnolla laajemminkin. Vuoden Stoke Cityn akatemiaa edustanut Jokelainen pelasi viime kaudella Veikkausliigaa Tampereen Ilveksen paidassa.

Toni Koskelan mukaan RoPS jatkaa tämän kolmikon myötä valitsemaansa linjaa nuorten pelaajien kehittäjänä. Seuran pyrkimys on etsiä enemmän jalostettavaa potentiaalia kuin valmiita pelaajia.

Tammikuussa käynnistyvälle harjoitusjaksolle on tarkoitus saada kokoon kaikki ne mielenkiintoiset nuoret suomalaispelaajat, joiden kanssa varsinainen työnteko aloitetaan.

– Nämä kolme pelaajaa ovat profiililtaan taitavia. Viime kauden joukkueeseen verrattuna tarvitsimme lisää myös pallollista osaamista, Koskela kertoo.

– Pallollinen taito ei tietenkään ole ainoa haettu ominaisuus, mutta yksi tärkeimmistä. Tommi, Niklas ja Henrik ovat nuoria, kunnianhimoisia pelaajia, joita pyrimme talven aikana auttaa ja kehittää kohden hyvää Veikkausliigapelaajaa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!