URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KuPS:n naisten joukkueelle kaksi sopimusta

600x600px_0003_KuPS_logo_3D_RIKASMUSTA.png.600x600_q85

Paula Auvinen ja Neea Berg jatkavat pelaajauraansa Kuopiossa

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkue on tehnyt historiansa ensimmäiset pelaajasopimukset, kun Pallokissojen viime kauden runkopelaajat Paula Auvinen ja Neea Berg ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset Kuopion Palloseuran kanssa.

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkueen ensi kauden joukkueen rakentaminen alkoi marraskuun lopussa, kun kuopiolaislähtöinen Ollipekka Ojala nimettiin joukkueen päävalmentajaksi. Nyt viime kauden kahden runkopelaajan sitoutumisen myötä myös muiden viime kaudella Pallokissoja edustaneiden pelaajien kanssa edetään sopimusneuvotteluissa.

Auvinen: “Naispuolta on kova halu kehittää”

Viime kaudella Pallokissojen kapteenina toiminut Auvinen on innoissaan kuopiolaisen naisjalkapalloilun uuden aikakauden alkamisesta. ”KuPS on ottanut minut hyvin vastaan ja kaikesta näkee, että naispuolta on kova halu kehittää. Muutama viikko on nyt mennyt, että hommat on saatu rullaamaan, mutta nyt meillä on loistava uusi päävalmentaja ja harjoituksissa on ollut todella hyvä meininki”, Auvinen toteaa.

Koko pelaajauransa Kuopiossa viettänyt puolustaja on urallaan uuden haasteen edessä, kun luvassa on ensimmäiset pelit Naisten Ykkösessä. ”Itselleni uusi tilanne ja erilainen haaste omalla urallani. Lähdetään voittamaan sarjaa, joten jokaiseen peliin on normaalista poikkeavat lähtökohdat”, Auvinen pohtii tulevan kauden haasteita.

Ojala: “Todella tärkeät pelaajasopimukset”

Naisten joukkueen päävalmentaja Ollipekka Ojala on iloinen, että kaksikko jatkaa uraansa Kuopiossa ja korostaa pelaajien merkitystä koko joukkueelle. ”Molemmat ovat todellisia johtajatyyppejä, Paula toimi viime kaudella joukkueen kapteenina ja Neea on toiminut aiemmilla kausilla. Todella tärkeät kiinnitykset etenkin joukkueen uskottavuuden ja muiden pelaajien houkuttelemisen kannalta”, Ojala kommentoi tuoreita pelaajasopimuksia

”Paula ja Neea ovat molemmat muodostamassa joukkueen selkärankaa ja ovat selkeitä runkopelaajia. Pelillinen anti tulee varmasti esimerkin näyttämisen kautta. Naisjalkapallossa johtajuus korostuu, sillä joukkueessa on mukana myös 15-vuotiaita pelaajia ja ikäerot voivat olla todella suuret”, Ojala toteaa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!