5iRX6njAT

Titta Keinänen aloitti vahvasti naisten +68kg sarjassa karaten EM-kilpailuissa Espanjan Guadalajarassa. Ensimmäisessä ottelussa Keinästä vastaan asettui Norjan Lotte Andersen. Norjalainen meni aluksi johtoon yhden lyöntipisteen turvin, Keinänen teki Andersenille kuitenkin hyvin nopeasti selväksi ottelun kulun ja kuittasi voiton kolmen pisteen arvoisella pääpotkulla 3-1.

Toisessa ottelussa Keinänen sai vastaansa moninkertaisen premier league- ja arvokisamitalistin Dominika Tatarovan Slovakiasta. Slovakialainen ei pysynyt Keinäsen vauhdissa mukana ja ottelu päättyi ennen varsinaista otteluaikaa 8-0 Keinäsen ylivoimaiseen pistevoittoon. Kolmannessa ottelussa Keinästä vastaan asettui hallitseva euroopanmestari ja moninkertainen arvokisamitalisti Ranskan Anne-Laure Florentin. Ottelussa panokset olivat kovat, sillä voittaja etenisi semifinaaliin. Tarkkaavaisesti otellut Keinänen kuittasi itselleen voiton käsitekniikalla 1-0 ja eteni näin aina sarjan semifinaaliin asti!

Semifinaalissa Keinästä vastaan asettui isäntämaan Espanjan Laura Palacio-Gonzalez. Hurmioituneen kotiyleisön edessä otellut espanjalainen onnistui mennä johtoon käsitekniikoiden turvin.Keinäsen hyvistä yrityksistä huolimatta, espanjalainen lunasti itselleen finaalipaikan lukemin 2-0.

Titta Keinänen ottelee siis lauantaina käytävässä pronssiottelussa! Pronssiottelun vastustaja selviää myöhemmin illalla käytävistä keräilyotteluista.