image

Suomalaisen jalkapallon juhlapäivää vietetään yhdessä Isomäki Areenassa

Ensi viikon perjantaina on ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua, kun Suomen ja Liechtensteinin kenties historiallinen EM-karsintaottelu näytetään Isomäki Areenalla. Jalkapallo rantautuu jäähallille ottelupäivänä 15. marraskuuta.

Tavoitteena on saada tuhatpäinen jalkapalloyleisö.

– Tule mukaan kanssamme viettämään tätä ainutlaatuista suomalaisen jalkapallon juhlapäivää ja kannustamaan Suomi voittoon. Pyrimme saamaan koko porilaisen futisperheen yhtenä rintamana liikkeelle, kutsuu liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti Porin kaupungilta.

Yleisötapahtumaan on kutsuttu paikallisia jalkapalloseuroja, joiden kanssa suunnitellaan yhteistä ohjelmaa tilaisuuteen. Isomäki Areena aukeaa yleisölle kello 17.30. Peli alkaa 19.00.

– Haluamme luoda monipuolisen tapahtuman, josta löytyy ohjelmaa kaikille ennen peliä, puoliajalla sekä pelin loputtua. Ideana on järjestää asiantuntijoiden haastatteluita, pelin analysoimista sekä kilpailuja, lupailee Isomäen areenapäällikkö Niklas Ikonen.

Tilaisuus järjestetään D-käytävällä oheistilojen kera.

– Tapahtuma on kaikille avoin ja jalkapallojuhlaa voi tulla viettämään koko perheen voimin. Isomäki Areenan palvelut ovat käytössä illan aikana ja myös anniskelupisteet palvelevat jalkapalloyleisöä, toteaa Ikonen.

Tapahtuman järjestää Porin kaupunki yhteistyössä Isomäki Areenan kanssa.