Mäkihypyn maailmancup siirtyi Keski-Euroopan mäkiviikon jälkeen Titisee-Neustadtiin. Suomalaiskaksikko, Antti Aalto ja Niko Kytösaho, oli mahtavissa asemissa ensimmäisen kilpailukierroksen jälkeen, mutta joutuivat hieman taipumaan toisella kierroksella.

Aalto vastasi ensimmäisen kierroksen neljänneksi pisimmästä hypystä. 142,5 metrin hyppy oikeutti yhdeksänteen sijaan. Toisen kierroksen hyppy kantoi 119,5 metriä ja lopullinen sijoitus oli 21:s.

– Kokonaisuudessaan kisapäivä oli OK. Ensimmäinen hyppy oli tosi hyvä ja toki mietin, että tässä on hyvän tuloksen mahdollisuudet. Pyrin kuitenkin keskittymään tekemiseen. Toinen hyppy ei vaan sitten ihan niin hyvin lähtenyt, liike ei ollut niin työntävä hyppyrin pöydältä, kertasi Aalto.

Kytösaho oli kilpailun 20:s. Ensimmäisen kierroksen jälkeen suomalaisurheilija oli 137,5 metrin hypyllään sijalla 12. Kytösaho oli tyytyväinen hyppyihinsä, sillä hyppääminen Titisee-Neustadtin mäestä ei ole ennen tämän päivän kilpailuhyppyjä oikein sujunut.

– Kroppa on ollut aika väsynyt. Ei oikein mäessä saanut hommaa toimimaan. Siihen nähden täytyy olla tyytyväinen. Pystyin tekemään parhaat hypyt kisaan.

Huomiseen kilpailuun suomalaisurheilija lähtee odottavin mielin.

– Aamulla tehtiin tiukka fysiikka, toivottavasti kroppa on paremmassa iskussa. Pystyisi vetelemään rennommin, pohti Kytösaho.

Tulokset