Kuopion Palloseura hankki uuden hyökkääjävahvistuksen

Subway Kansallisen Liigan pronssimitalijoukkue Kuopion Palloseura vahvistaa hyökkäystään uudella pelaajahankinnalla. KuPS ja hyökkääjä Heidi Leppämäki (20) ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran optiolla.

Leppämäki on kotoisin Seinäjoelta. Hän on pelannut urallaan oman kotikaupunkinsa kasvattajaseurassa Seinäjoen Mimmeissä (SeMi) ja viime vuonna ykkösessä vaasalaisen FC Sportin riveissä. Pelaaja on käynyt tämän talven aikana kahdella testijaksolla Kuopiossa ja muutti tämän viikon maanantaina Kuopioon liittyen KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen.

“Uskon kehittyväni täällä paremmaksi jalkapalloilijaksi”

“Hyvillä mielin tulen tänne. Joukkueessa on tosi ammattimainen ilmapiiri ja tosi hyviä pelaajia. Olen tykännyt treeneistä ja uskon kehittyväni täällä paremmaksi jalkapalloilijaksi”, Leppämäki toteaa. Hän pelasi viime vuonna lähes täyden sarjakauden ykkösessä FC Sportin riveissä onnistuen muutaman kerran maalinteossakin. Nyt hän pääsee valmistautumaan ensimmäiseen liigakauteensa kuopiolaisseuran laadukkaassa valmennuksessa. “Odotan tältä vuodelta onnistumisia ja kehittymistä jalkapalloilijana pelin jokaisella osa-alueella”, Heidi sanoo.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Ollipekka Ojala vakuuttui testijaksoilla olleen pelaajaehdokkaan vahvoista otteista. “Heidi saapui meille testiin ensimmäisen kerran joulukuussa ja vakuutti heti omalla tekemisellään. Heidin ennakkoluuloton asenne kaikessa tekemisessä oli se, mikä meitä eniten miellytti. Hän on selkeä target-tyylinen hyökkääjä, joka pystyy myös pienissä tiloissa pelaamaan negatiivisessa peliasennossa ja rytmittämään hyökkäyspelaamista”, Ojala kuvailee uuden sopimuspelaajan vahvuuksia.

KuPS sai luovutusvoiton Suomen cupin ottelusta

Kuopion Palloseuran ja Jyväskylän Pallokerhon oli määrä kohdata lauantaisessa Suomen Cupin lohko-ottelussa Lippumäen hallissa. JyPK on joutunut luovuttamaan ottelun, joka on merkitty kuopiolaisten 3-0-voitoksi. Lauantainen kotiottelutapahtuma on siten peruuntunut, eikä peliä pelata.