Suomalaiset seurasivat ohjelmia ja lähetyksiä Yle Areenassa keskimäärin yli 2 tuntia viikolla 31. Eniten kulutettuja sisältöjä olivat urheilu ja draamasarjat.

Yle Areenassa taottiin ennätyksiä elokuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla. Yle Areenan sisältöjä kulutettiin viikolla 31 keskimäärin jokaista suomalaista kohden 131 minuuttia eli  2 tuntia 11 minuuttia. Tämä on kaikkien aikojen ennätys.

Eniten katsojia ja kuuntelijoita keräsivät mm. Jyväskylän MM-rallin lähetykset, Justimus esittää: Kuuma peruna, yleisurheilukesän Kalevan kisat, Kotikatu ja Ihana Elisa.

“On upeaa päästä rikkomaan ennätyksiä jo toistamiseen tänä vuonna. Yle Areena on selvästi suomalaisten rakastama palvelu, jonka pariin ihmiset löytävät, oli sitten kyse urheilusta, komediasta tai draamasarjoista. Tuntuu hyvältä onnistua näin monipuolisella sisältötarjonnalla,“ iloitsee Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.

Kovin piikki Yle Areenan katseluluvuissa nähtiin lauantaina 6.8.2022, kun ralleissa elettiin jännittäviä hetkiä, Kalevan kisat olivat käynnissä ja komediasarja Justimus esittää: Kuuma peruna veti yleisöä.

Edellinen ennätys syntyi helmikuussa talviolympialaisten aikaan viikolla 6, kun lähetyksiä ja ohjelmia seurattiin jokaista suomalaista kohden 1 tunti 48 minuuttia.