URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Kuopion jäähallin nimeksi virallisesti Niiralan Monttu

Niiralan_Monttu_Oy_perustajat_440

Eric Valta, Mika Tossavainen, Markus Pohjonen, Juha Jylhäsalmi, Toni Saksman ja Jukka Kekäläinen Niiralan Montussa.

Kuopion jäähallin nimi vaihtuu Data Group Areenasta nyt virallisesti kansankielessä jo pitkältä ajalta tutuksi tulleeksi Niiralan Montuksi. Asian taustalla on viisi kuopiolaista yrittäjää / yritystä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä alueen jääkiekkoa aina junioreista Liiga-tasolle asti.

Niiralan Monttu Oy:ksi nimetty, juuri perustettu yhtiö on sopinut KalPan kanssa kolmevuotisesta yhteistyöstä. Jatkossa Niiralan Monttu Oy:n tarkoitus on tuoda myös muita alueen yrityksiä mukaan toimintaan.

”Data Group Areena oli hieno juttu ja toi meille erinomaisesti positiivista huomiota. Jostain kumman syystä kuitenkin alkoi tuntua, että nyt on aika tehdä sekä KalPalle että yleisölle kunnianosoitus ja palauttaa Kuopion jäähallin nimi siksi, mikä sen kuuluu olla”, kertoo Kuopion jäähallin brändäyksen kanssa aiemminkin toiminut Eric Valta Data Group Kuopiolta.

”Haluamme luoda Suomessa aivan uudenlaisen mallin yhteistyöhön urheiluseuran kanssa sekä alueen kiekkoilun kehittämiseen. Tahtotilana on luoda seuran ympärille kaikenlaista hyvää ja olla mukana vahvistamassa edelleen kiekkokulttuuria Kuopion alueella. Tulemme tekemään osaltamme erilaisia, mielenkiintoisia tempauksia”, toteaa Jukka Kekäläinen Ad Kiiviltä.

KalPalle Kuopion jäähallin brändäys on iso asia ja myös taloudellinen merkitys on varsin suuri. ”On todella hienoa, että paikalliset yritykset haluavat olla mukana tällä tavalla kehittämässä kuopiolaista kiekkoilua ja ovat mahdollistamassa meille jatkossakin pääsarjatasolla kilpailukykyistä toimintaa. Kuopion jäähallin nimen palauttaminen Niiralan Montuksi on hieno urheilukulttuuriteko”, kommentoi KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman.

Juniorikiekkoilun kehitystä Niiralan Monttu Oy tulee tukemaan erilaisin tavoin, kuten esimerkiksi varustehankinnoin. ”Yksi vaihtoehto on esimerkiksi sellainen, että järjestämme kauttamme mukana oleviin yrityksiin alueen juniorikiekkoilijoille kesätyöpaikkoja muun tukemisen lisäksi”, visioivat Markus Pohjonen PS-Tasotyöltä ja Mika Tossavainen Kuopion Tapetti ja Väriltä.

”KalPan viime kaudella aikaan saama mahtava kiekkohuuma oli iso piristysruiske koko Kuopion alueelle. Haluamme olla mukana mahdollistamassa KalPan ympärillä myös jatkossa erilaista positiivista toimintaa, joka vie seuraa ja alueen kiekkoilua eteenpäin. Se on meille kunnia-asia”, täydentää Juha Jylhäsalmi Jylhäsalmi Productionsista.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!