URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Telian ja Discoveryn yhteistyö tuo Liiga-otteluita TV5-kanavalle

hockey-puck-584978_960_720

Telia ja Discovery Networks Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo ensi kaudella valittuja jääkiekko-otteluita sekä koosteohjelmia TV5-kanavalle.

Telian ja Discovery Networks Finlandin yhteistyön myötä osa Liigan otteluista tullaan näyttämään Discoveryn TV5-kanavalla. Valittujen otteluiden lisäksi Telia tuottaa Discoverylle jääkiekkoaiheista viikko-ohjelmaa, jossa katsojat pääsevät maistamaan Telian Liiga-tiimin tunnelmia sekä otteita viikon pelien kohokohdista.

”Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, ja olemme iloisia, että voimme Telian kanssa yhteistyössä nostaa Liigan sille kuuluvalle tasolle. Olympialaisten jääkiekkolähetykset olivat TV5:lle valtava menestys, joten haluamme jatkaa jääkiekon esittämistä TV5:lla. Discovery on avoin uudenlaisille tavoille toimia. Olympialaisissa alilisensioimme oikeuksia Ylelle, ja nyt rakennamme Liigan näkyvyyttä yhdessä Telian kanssa”, sanoo Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

“Koska Telia on Liigan uusi koti, haluamme tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden innostua kansallislajistamme jääkiekosta ja nauttia suomalaisten rakastamasta Liigasta. Nyt solmimamme yhteistyö Discoveryn kanssa laajentaa mahdollisuuksia kurkistaa uuden Liigan maailmaan. Haluamme tarjota myös tätä kautta makupaloja siitä, mitä olemme ylpeydellä yhdessä kiekkofanien kanssa rakentaneet rakkaudesta lajiin”, sanoo Telian jääkiekkotoimintojen johtaja, Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

Telia on käynyt koko kuluneen kauden ajan aktiivista vuoropuhelua sekä kiekkofanien että liigaseurojen kanssa siitä, millä tavalla tv-lähetyksiä halutaan kehittää ja miten katselukokemuksen voisi viedä uudelle tasolle.

”Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan tätä kullanarvoista palautetta kunnianhimon tasosta tinkimättä”, Takanen lupaa.

Kaikki Liigan ottelut ovat katsottavissa Telian passeilla, joista Liiga- ja Joukkuepassien myynti alkoi 4.4. ja 23.4. julkistettu All Stars -passi tulee myyntiin kesän aikana. Kaikki paketit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa ja pelejä voi seurata eri laitteilla kaikkien operaattoreiden liittymillä.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!