SP_4v

SP_4v

VeikkausTV seuraa tiiviisti superpesiskauden etenemistä. Tarjolla on jopa 26 suoraa ottelulähetystä, jotka toteutetaan rinnakkaistuotantona Ruudun kanssa. Naisten otteluiden lisäksi VeikkausTV näyttää viisi miesten superpesisottelua runkosarjasta.

Ottelumäärä on hieman kasvanut viime vuodesta. VeikkausTV:n katsomiseksi tarvitaan rekisteröityminen veikkaus.fi-osoitteessa (18 vuotta täyttäneille) ja rahaa pelitilillä. Pelaamista ei edellytetä.

– Olemme kuunnelleet viime vuoden palautetta naisten Superpesiksen osalta. Siirrämme nyt enemmän lähetyksiä loppukauteen, niin meillä on mahdollisuus näyttää kiinnostavia pudotuspeliotteluita. Jatkosarjasta on mukana kaksi ottelua ja pudotuspeleistä kuusi, Veikkauksen yhteyspäällikkö Juha Laasila kertoo.

Miesten Superpesistä nähdään VeikkausTV:ssä ensimmäistä kertaa keskiviikkona, kun hallitseva Suomen mestari Vimpelin Veto matkustaa Pattijoen Urheilijoiden vieraaksi Rännärin kentälle Raaheen.

– Hienoa, että yhteistyömme VeikkausTV:n kanssa saa jatkoa. VeikkausTV:tä pääsee katsomaan rekisteröitymällä Veikkauksen sivuilla ja tallettamalla rahaa pelitilille. Erityisesti uusille katsojille tarjolla on siis helppo tapa tutustua lajiin, Pesäpalloliiton markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo kiittelee.

Kaikki VeikkausTV-ottelut, kuten superpesisottelut yleensäkin, ovat Veikkauksen vedonlyönnin kohteina. Rekisteröitymällä osoitteessa veikkaus.fi pääset heti pelaamaan Veikkauksen pelejä ja hyötymään Etuasiakkaan eduista Veikkaus-kortilla sekä katsomaan VeikkausTV:tä talletettuasi rahaa pelitilille.

VeikkausTV-ottelut Itä-Länteen saakka

Pe 11.5. Pesäkarhut, Pori – Kirittäret, Jyväskylä 18.00 Naiset

Ke 16.5. Pattijoen Urheilijat, Raahe – Vimpelin Veto 18.00 Miehet

Ke 23.5. Kempeleen Kiri – Kirittäret, Jyväskylä 18.00 Naiset

Pe 25.5. Lapuan Virkiä – Manse PP, Tampere 18.00 Naiset

Ke 30.5. Pesäkarhut, Pori – Seinäjoen Maila-Jussit 18.00 Naiset

Ma 4.6. Lapuan Virkiä – Fera, Rauma 18.00 Naiset

Ke 6.6. Koskenkorvan Urheilijat – Seinäjoen JymyJussit 18.00 Miehet

Pe 8.6. Lapuan Virkiä – Kirittäret, Jyväskylä 18.00 Naiset

Ke 13.6. Hyvinkään Tahko – Oulun Lipottaret 18.00 Naiset

Ke 20.6. Manse PP, Tampere – Seinäjoen Maila-Jussit 18.00 Naiset

Ke 27.6. Kempeleen Kiri – Manse PP, Tampere 18.00 Naiset