URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Hannu Korhonen RoPS:n uusi toiminnanjohtaja – Petri Jaatinen myyntijohtajaksi

Hannu-Korhonen-1

Hannu Korhonen

Rovaniemen Palloseuran uusi toiminnanjohtaja on Hannu Korhonen. RoPS:n nykyinen toimitusjohtaja Petri Jaatinen siirtyy seuran myyntijohtajaksi. Molemmat aloittavat uusissa pesteissään 1. syyskuuta 2018.

Hannu Korhonen on ollut Rovaniemen Palloseuran johtokunnan jäsen kahdeksan vuoden ajan vastuualueenaan seuran junioritoiminta. Ennen valintaansa RoPS:n toiminnanjohtajaksi Korhonen toimi palvelupäällikkönä suuressa telealan yrityksessä. Koulutukseltaan Korhonen on ohjelmistotekniikan insinööri.

Jatkossa Korhonen tulee keskittymään RoPS:n seuratoimintojen johtamiseen ja kehittämiseen. Toiminnanjohtajan vastuulle kuuluvat mm. henkilöstö- ja taloushallinto sekä yhteistyö alueen muiden seurojen ja akatemiatoiminnassa mukana olevien oppilaitosten kanssa.

– Tavoitteenamme on kehittää RoPS:sta koko Pohjois-Suomen joukkue, Korhonen kertoo.

– Minun myötä ja Petri Jaatisen jatkaessa seuran palveluksessa meillä on tähän nyt tuplasti enemmän työtunteja käytettävissämme. Seuran visio 2025 edellyttää vahvan urheilutoimen lisäksi myös vahvaa taloutta.

Petri Jaatinen aloitti Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtajana kesällä 2014. Korhosen ottaessa jatkossa vastuun seuratoiminnoista siirtyy myynnillinen vastuu Jaatiselle.

– Jotta RoPS voisi elää ja kasvaa, meidän on jatkuvasti haettava uusia tulonlähteitä, Jaatinen sanoo.

– Kyse on olemassa olevien liiketoimintojen kehittämisestä, uusien liiketoimintamallien hakemisesta, myynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Tulevaisuudessa liiketoimintojen merkitys tulee ainoastaan korostumaan.

Vuonna 1950 perustetulla Rovaniemen Palloseuralla on kaikkiaan noin 350 pelaajaa eri ikäkausi- ja edustusjoukkueissa sekä noin 700 nappulaikäistä harrastajaa. Koko seurakonsernin liikevaihto on noin 3,5 miljoonaa euroa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!