Punamusta-taustakuva

Punamusta-taustakuva

Suomen Palloliitto ry:n Miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea tiedotti torstaina 17.1. päätöksestään olla myöntämättä PK-35 Vantaalle lisenssiä Naisten Liigaan kaudelle 2019. PK-35 Vantaa ry on tänään 28.1. jättänyt saamansa valitusajan puitteissa päätöksestä asianajajan valmisteleman valituksen Urheilun oikeusturvalautakuntaan

Seuralla on ollut kiireinen viikko valituksen valmistelussa ja samalla tammikuun kilpailullisiin otteluihin valmistautuessa. Joukkueen toiminta on jatkunut koko ajan normaalisti. Pelaajat ovat suhtautuneet vaikeaan tilanteeseen ihailtavasti ja osoittaneet hienoa asennetta harjoituksissa sekä Suomen Cupin otteluissa. Päivittäistoiminnan jatkamisen lisäksi erityisen ilahduttavaa on ollut seuran pelaajilta saama tuki valituksen laatimisessa.

Hienona osoituksena pelaajien sitoutumisesta PK-35 Vantaa varmisti lauantai-iltana paikkansa Suomen Cupin kahdeksan parhaan joukossa. Puolivälierien otteluparit arvotaan helmikuussa.

Valituksen käsittelyn aikana seura toivoo joukkueen saavan keskittyä rauhassa harjoitteluun ja tuleviin otteluihin valmistautumiseen.