URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Peli-Karhut uusi naisten Korisliigan koripallomestaruuden

sro2WLu5

Catz aloitti ottelun pirteillä otteilla käväisten jo seitsemän pisteen johdossa ensimmäisen neljänneksen aikana Peli-Karhujen sortuessa pallon menetyksiin sekä ohiheittoihin. Kauaa ei Catzin hurmos saanut kuitenkaan kestää PeKan saadessa kupletin juonesta paremmin kiinni avausjakson päättyessä tasalukemin 19-19.

Kauas eivät joukkueet saaneet työnnettyä toisiaan toisenkaan neljänneksenkään aikana, kun tauolle lähdettiin tasalumeissa jälleen 37-37. Peli-Karhut linkosi tarkemmalla sihdillä heittoja sisään, mutta hallitsevan mestarin rasitteena olivat menetykset, joita puoliaikaan mennessä oli kertynyt peräti seitsemän, Catzille näitä oli kertynyt vastaavasti vain yksi. Ainut huolenaihe lappeenrantalaisten leirissä oli Brooke McCartyä vartioineen Karoliina Rytkösen kolmas virhe, mikä lyhensi tähtitakapelaaja Valencia McFarlandin levähdystaukoa Rytkösen jouduttua penkille.

Erityisen kuumassa vireessä tuntui olevan vaikeista paikoista sisään viimeistellyt Elena Reshetko, jonka pysäyttämiseen PeKan tuntui olevan vaikea löytää lääkkeitä. Ottelun puoleen väliin tultaessa Reshetko oli saanut tehdä tuhojaan jo peräti 16 pisteen edestä.

Puoliajan jälkeen ottelun komento siirtyi vahvasti Peli-Karhuille. Brittany Staling haastoi jälleen väkivahvasti kissalauman puolustusta tehokkaasti, mikä pakotti väsähtäneen oloisen kissalauman takaa-ajajaksi eron revetessä parhaimmillaan jo 12 pisteeseen. Catz kiri eroa vimmaisesti umpeen päästen jo pisteen päähän, mutta ei enää ohi. Mestaruuteen PeKan sysäsi lopulta Starlingin onnistunut hyppyheitto, sekä Laura Lehtorannan onnistunut vapaaheitto 16 sekuntia ennen summeria.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!