pose2 – Kopio

Mira Potkonen Kuvalähde: https://www.mirapotkonen.fi/

Tämän vuoden Tammer Turnauksessa taso ei voisi kovempi olla, kun Amerikan ja Euroopan mestarit mittelevät paremmuudestaan Pyynikillä.

MM-pronssia Ulan-Udessa Venäjällä saavuttanut Mira Potkonen nähdään seuraavaksi Tammer Turnaus -kehässä 22.-24.11.2019 Tampereen Pyynikillä. Naisten sarjassa mukana on tuore 60 kilon maailmanmestari ja naisten MM-kisojen parhaana ottelijana palkittu 26-vuotias Brasilian Beatriz Ferreira. Ferreira on myös tämän vuoden Panamerican Games -voittaja. 

MM-kisoissa kaksikon tiet eivät kohdanneet, mutta Potkonen ja Ferreira ovat otelleet kahdesti viime vuonna. Potkonen on voittanut molemmat ottelut hajaäänin. Strandja-turnauksen finaalissa Bulgariassa Potkonen voitti Ferreiran 4-1 ja Puolassa Feliks Stamm -turnauksen finaalissa 3-2.

Tammer Turnausta vietetään tänä vuonna erityisissä juhlatunnelmissa, sillä kyseessä on 40. turnaus. Potkonen on otellut turnauksessa vuodesta 2010 lähtien, häviten vain yhden ottelun koko aikana. Ainoastaan kerran, vuonna 2015, Tammer Turnaus on jäänyt Potkoselta väliin loukkaantumisen takia. 

Tammer Turnaukseen on tähän mennessä ilmoittautunut 70 nyrkkeilijää 16 maasta.