image

Jokerit ei matkustanut tänään torstaina KHL-kauden avausotteluunsa Minskiin. Seurauksena helsinkiläisseuralle on merkitty pelistä tappio.

Jokerit pyrki siirtämään kauden avausottelua Valko-Venäjän tilanteeseen vedoten, mutta Dinamo Minsk ei pyyntöön suostunut. Lopulta torstaina aamupäivällä tehtiin päätös, ettei joukkue matkusta Minskiin turvallisuussyistä johtuen.

-Kommunikoimme tiiviisti KHL:n ja Dinamo Minskin kanssa viime päivinä. Toimme kantamme esille, ettei nyt ole oikea aika pelata jääkiekkoa Valko-Venäjällä. Tämä on tulos, mutta jatkamme sarjassa normaalisti ja pelaamme ensimmäisen ottelumme lauantaina Riiassa, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri.

Jokerit ei kommentoi asiaa enempää. Joukkue valmistautuu lauantain otteluun, joka pelataan lauantaina Dinamo Riikaa vastaan.