Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills toimii Suomessa keväällä 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. Jääkiekon MM-kisojen kullasta pelataan Tampereella ja Helsingissä 13. – 29.5.2022.

“Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta olla mukana virallisena sponsorina kotikisoissa. Virallinen yhteistyökumppanuus tarjoaa meille hienon mahdollisuuden konsultoida ja kehittää kisatapahtumaa entistä paremmaksi ja vastuullisemmaksi ympäristöystävällisillä tuotteillamme”, toteaa Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen.

Kotkamillsin täysin kierrätettävästä elintarvikekartongista valmistettuja tuotteita sekä kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

“Kisojen arvot hauskuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys sopivat meidänkin arvomaailmaamme erinomaisesti. Haluamme edistää suurten tilaisuuksien järjestämistä ympäristövastuullisesti ja kertakäyttökulttuurin muuttamista kestäväksi monikäyttökulttuuriksi, kun täysin kierrätettävät tuotteet saadaan oikealla tavalla kierrätettäväksi ja uudelleen käytettäväksi”, sanoo Kotkamillsin kartonkiliiketoiminnan johtaja Ari Tanninen.

2022 Jääkiekon MM-kisat Suomessa – faktaa

–        Jääkiekon MM-kisat järjestetään 13.−29.5.2022 Tampereella ja Helsingissä
–        Jääkiekon MM-kisoissa pelaa 16 joukkuetta
–        Otteluita pelataan kaikkiaan 64 kappaletta, kullakin joukkueella on seitsemän alkusarjaottelua
–        Neljännesfinaalit pelataan Tampereella ja Helsingissä
–        Semifinaalit sekä finaali- ja pronssiottelut järjestetään Tampereella
–        Leijonat pelaavat ottelunsa Tampereella
–        Kisakatsomoihin odotetaan puolta miljoonaa kisavierasta
–        2019 Jääkiekon MM-kisoilla oli vuonna 2019 yhteenlaskettuna 1,6 miljardia TV-katsojaa