C More on hankkinut tenniksen WTA-kiertueen esitysoikeudet vuosille 2021–2023. Massiivinen ohjelmakokonaisuus sisältää kaikki uudistetun turnausmallin mukaiset WTA 1000, WTA 500 ja WTA 250 -turnaukset sekä WTA-finaalit. Ensimmäisten turnausten kimppuun päästään C Moressa heti helmikuun alussa.

Naisten tenniksen korkeimman ammattilaistason WTA-kiertue käynnistyi jälleen tammikuussa. Kovatasoista kiertuetta tähdittävät maailman kärkinaiset, kuten Asleigh BartySimona Halep, Naomi Osaka sekä Sofia Kenin.

Tällä kaudella käytössä on ensimmäistä kertaa Women’s Tennis Associationin (WTA) uudistunut turnausmalli. C Moren sopimus kattaa kaikki uusien turnauskategorioiden mukaiset WTA 1000, WTA 500 ja WTA 250 -turnaukset, mukaan lukien Shenzenissä järjestettävä kauden huipentava WTA-lopputurnaus. Ensimmäiset lähetykset käynnistyvät heti 1. helmikuuta. Silloin kisataan kahdessa turnauksessa Australiassa: Gippsland Trophyssä ja Yarra Valley Classicissa.

Kaikki turnaukset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa, ja valikoidut lähetykset myös C Moren kanavilla. Lähetykset on selostettu englanniksi.