Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna 9.-10.3. Norjassa Oslon Holmenkollenilla. Kisaviikonlopun ohjelmassa on 50 kilometrin yhteislähtökilpailut perinteisellä hiihtotavalla. Maastohiihdon maailmancup jatkuu Oslon jälkeen tiistaina 12.3. Norjan Drammenissa, jossa ohjelmassa on perinteisen hiihtotavan sprintit.

Mäkihypyn maailmancupissa on viikonloppuna ohjelmassa Raw Air Tournamentin ensimmäiset osakilpailut, jotka käydään 8.-10.3. Oslon Holmenkollenilla. Oslossa hypätään naisten ja miesten kaksi ensimmäistä osakilpailua HS134-mäestä. Oslon kilpailujen jälkeen kiertue jatkuu Norjan Trondheimissa 12.-13.3., jossa ohjelmassa ovat naisten ja miesten henkilökohtaiset osakilpailut HS105- ja HS138-mäestä. Norjassa hypättävän kolmen paikkakunnan Raw Air Tournamentin osakilpailut käydään Holmenkollenilla, Trondheimissa sekä Vikersundissa.

Yhdistetyn maailmancup jatkuu viikonloppuna Oslon Holmenkollenilla 7.-10.3. naisten henkilökohtaisella kilpailulla Gundersen-menetelmällä HS106-mäestä ja miesten kahdella henkilökohtaisella kilpailulla Gundersen-menetelmällä HS134-mäestä.

Maailmancupien lisäksi suomalaisia nähdään viikonloppuna mäkihypyn ja yhdistetyn Continental Cupeissa sekä Inter Continental Cupissa Lahdessa.