Naisten Korisliigassa pelaava Espoo United on solminut pelaajasopimukset juuri PM-kultaa 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kanssa voittaneiden Leila Kaajasalon, 17, sekä Kia Vaalavirran, 16, kanssa.

Viime kauden päätteeksi A-tyttöjen SM-sarjan vuoden pelaajaksi valittu 25 nuorten maaottelua pelannut Kaajasalo debytoi Naisten Korisliigassa viime kaudella kirjauttaen 14 pelaamassaan ottelussa 4,3 pistettä sekä 1,5 levypalloa ottelua kohden. A-tyttöjen SM-sarjassa tahti oli 16,3 pistettä ja 6,2 levypalloa per ottelu.

Vaalavirta puolestaan on kerännyt tililleen 51 nuorten maaottelua. Viime kaudella Korisliigassa korisukka heilui 4,1 pisteen keskiarvolla. A-tyttöjen SM-sarjan puolella hän kirjautti 11,6 pistettä, 5,4 levypalloa sekä 1,7 syöttöä. Vaalavirta on valittu B-tyttöjen SM-sarjan vuoden pelaajaksi kauden 2013-14 päätteeksi.

– Leila ja Kia edustavat joukkueemme toiminta-ajatusta erinomaisesti. Heidän intohimonsa lajia kohtaan ja sitoutuminen harjoitteluun ovat todella kovaa luokkaa, joukkueen päävalmentaja Kimmo Kujansivu kuvailee Tapiolan Hongan kasvatteja.