Rion olympialaisissa nähdään nokialaisnyrkkeilijä Mira Potkosen lisäksi monia Tammer Turnauksesta tuttuja ulkomaalaisia iskijöitä. Riossa kilpailee peräti 30 Tammer Turnaukseen osallistunutta miesnyrkkeilijää. Ainoastaan sarjassa 49 kg ei ole yhtään Tammer-kävijää. 18 on onnistunut voittamaan kansainvälisesti arvostetun Tammer Turnauksen.

Olympialaisissa 52 kilon sarjassa ottelee Tammer Turnauksen ykkönen viime vuodelta, Saksan Hamza Touba sekä ranskalainen turnausvoittaja Elie Konki vuodelta 2012, jolla on myös Tammer-pronssia vuodelta 2011. Vuoden 2011 voittaja Ugandan Ronald Serugo nähdään myös Riossa.

Isäntämaan eli Brasilian Robenilson de JesusTammer Turnauksen voittaja 60 kilon painoluokassa vuodelta 2014, osallistuu olympialaisiin 56 kilon painosarjassa. Samassa sarjassa nähdään myös ranskalainen Khedafi Djelkhir, turnauksen voittaja 57-kiloisissa vuodelta 2007 sekä Iso-Britannian Qais Ashfaq, turnausvoittaja ja kisojen paras nyrkkeilijä vuodelta 2011. Tammer Turnauksen hopealle Ashfaq jäi vuonna 2012.

60-kiloisissa kilpailee vuoden 2013 Tammerin ykkönen ranskalainen Sofiane Oumiha sekä irlantilainen David Joyce, jolla on voitto vuodelta 2012 sekä pronssia vuodelta 2010. Hollannin Enrico Lacruz taas on turnauksen voittaja 56 kilon sarjassa vuodelta 2014. Iso-Britannian Joseph Cordina on vuoden 2012 hopeamitalisti.

64-kiloisissa mukana on Tammerin hopeamitalisti vuodelta 2013, ranskalainen Hassan Amzile sekä Tammer-osallistuja Algeriasta vuodelta 2007 Abdelkader Chadi.

69 kilon sarjassa iskee unkarilainen Imre Backsai, joka on voittanut kaksi viimeistä Tammer Turnausta. Vuonna 2014 Backsai osallistui turnaukseen 75-kiloisten sarjassa. Lisäksi sarjassa nähdään Tammer Turnauksessa pronssia vuonna 2012 saavuttanut ranskalainen Souleymane Cissokho.

75-kiloisissa Rion kehässä iskee viime vuoden voittaja Ranskan Christian Mbilli sekä turnausvoittaja ja lehdistön suosikki 69 kilon sarjasta vuodelta 2011 Anthony Fowler. Fowler on osallistunut Tammer Turnaukseen myös vuonna 2012. Lisäksi olympialaisissa nähdään puolalainen Tomasz Jablonskijoka osallistui Tammeriin vuonna 2012 häviten ottelunsa Suomen Jarkko Ojapalolle.

81-kiloisissa on useampikin Tammer-kävijä. Vuoden 2014 voittaja Hollannin Peter Müllenberg sekä hänelle Tammer Turnauksessa hävinnyt brasilialainen Michel Borges. Vuoden 2014 Tammer Turnauksen pronssimitalisti Mehmet Ünal on myös Riossa. Mukana lisäksi vuoden 2009 Tammer-voittaja, algerialainen Abdelhafid Benchabla sekä Ugandaa olympialaisissa edustava, Tammer Turnauksessa Ruotsin lipun alla otellut Kennedy Katende, voittaja vuodelta 2007 ja psronssimitalisti vuodelta 2010. Katende on osallistunut turnaukseen myös vuonna 2009, jolloin hävisi Benchablalle.

91-kiloisissa ottelee Tammer Turnauksen viime vuoden voittaja Ranskan Paul Omba-Biongolo sekä pronssimitalistit italialainen Clemente Russo ja Iso-Britannian Lawrence Okolie. Osallistujissa myös Tammerin vuoden 2009 hopeamitalisti Chouaib Bouloudinat.

Raskaassa + 91 kilon sarjassa olympiakehään kipuaa viime vuoden Tammerin voittaja Saksan Erik Pfeifer, sekä vuoden 2012 voittaja ja lehdistön suosikki Iso-Britannian Joseph Joyce.

Naisten 60 kilon sarjassa nähdään Mira Potkosen lisäksi USA:n Mikaela Mayer, joka hävisi Tammer Turnauksen finaalin Potkoselle vuonna 2014.

Olympialaiset starttaavat nyrkkeilyn osalta 4.elokuuta arvonnoilla. Miesten ottelut alkavat 6. elokuuta ja naiset pääsevät tositoimiin 12. elokuuta alkaen.