URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Ricky Minard jatkosopimukseen Pyrinnön kanssa

10405465_915799408511749_7322476218841177712_n

Viime kaudella Korisliiga-hopeaa saavuttanut Tampereen Pyrintö on solminut jatkosopimuksen erittäin kokeneen, kesken kauden viime syksynä Tampereelle saapuneen 33-vuotiaan amerikkalaislaituri Ricky Minardin kanssa. 

– Ensimmäinen palanen on kiinnitetty meidän ulkomaalaispelaajistoomme. Suurempia esittelyjä mies ei kaipaa, vaan lämmin jälleennäkemisen toivotus on enemmänkin paikallaan, myhäilee joukkueen päävalmentaja Ilkka Palviainen.

Morehead State Universitystä valmistunut 196-senttinen Minard tahkosi päättyneellä kaudella 43 pelaamassaan ottelussa 13,7 pistettä, 5,5 levypalloa, 2,4 syöttöä sekä 2,2 riistoa ottelua kohden.

– Olen innoissani paluusta Pyrintöön toiseksi kaudeksi, Ricky sanoo. Jo viime kausi oli meiltä hyvä. Fanit ja seura saivat minut rakastamaan koripalloa jopa entistä enemmän. Odotan pääsyä salille ja yritämme tosissamme tuoda mestaruuden takaisin Pyrinnölle, viikon päästä Tampereelle palaava Minard uhkuu intoa.

Pyrinnöllä on ennestään sopimus Topias Palmin, Joonas Cavenin, Petri Heinosen, Ville Pekkolan, Justus Kilpisen ja Antero Lehdon kanssa.