URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KORIPALLOA: Ricky Waxlaxille kolmivuotinen sopimus Seagullsiin

zKFUFATJ

Nuorten maajoukkueista tuttu kasvo, 17-vuotias laituri Ricky Waxlax siirtyy kasvattajaseurastaan Malmin Super Koriksen riveistä Korisliiga-joukkue Helsinki Seagullsiin. Sopimus on pituudeltaan kolmivuotinen.

Yhteensä 37 nuorten maaottelua pelannut 195-senttinen Waxlax kuului kuluneena kesänä MM-kisoissa pelanneeseen Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen, jossa syntyi 5,7 pistettä, 4,0 levypalloa ja 1,6 syöttöä ottelua kohden.

Viime kaudella Waxlax kirjautti tilastoikseen A-poikien I divisioonassa 14,8 pistettä, 10,1 levypalloa sekä 2,8 riistoa.

– Olen erittäin innoissani siitä, että saamme nuoren lupauksen ryhmäämme. Matkaa huippupelaajaksi toki vielä on, mutta Ricky on keskustelujen perusteella äärettömän motivoitunut tämän tien kulkemaan, Seagulls-luotsi Mikko Larkas iloitsee.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!