URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KORIPALLOA: Susijengi hakee revanssia Venäjästä Pietarissa keskiviikkona

12963804_965644473532446_5069613953416047856_n

Ulmissa pelatun kansainvälisen turnauksen päätöspäivänä Venäjälle taipunut Susijengi saa uuden mahdollisuuden ”isoveljeä” vastaan, kun Venäjä isännöi Suomea Pietarin Sibur Areenalla keskiviikkona illansuussa. Ottelu televisioidaan suorana Fanseatilta.

Venäjä kiskaisi viime sunnuntain ottelun avausneljänneksen lopussa kymmenen pisteen johdon Susijengiä vastaan ja piti hankkimansa edun loppuun asti.

Susijengin runkopelaajien mukaan kentällä ei nähty parasta Suomea, ja keskiviikkona on lupa odottaa parempaa.

– Meillä oli vähän väsynyttä miestä kentällä, emmekä pystyneet ensimmäisellä puoliajalla pelaamaan omilla vahvuuksillamme. Parannettiin toisella puoliajalla ja siitä on hyvä jatkaa, Susijengin ”tarkka-ampuja” Sasu Salin kommentoi.

– Venäjä tuli peliin todella aggressiivisesti ja meillä oli vaikeuksia aggressiivisuuteen vastaamisessa. Toisella puoliskolla oli jo paljon paremmannäköistä peliä ja jos siitä jatkamme, ties vaikka yllättäisimme Pietarissa, toteaa 200 pelatun miesten maaottelun haamurajaa lähestyvä Tuukka Kotti., toteaa 200 pelatun miesten maaottelun haamurajaa lähestyvä Tuukka Kotti.

Venäjä on elänyt hiljaiseloa eurooppalaisilla koripalloparketeilla kesän 2012 olympiapronssin jälkeen, mutta joukkueen tuore päävalmentaja Sergei Bazarevits on saanut maan parhaan pelaajat sitoutumaan uuteen projektiin.

Sibur Arenan kentälle Susijengiä vastaan odotetaan mm. Venäjän kahta tunnetuinta koripalloilijaa, Cleveland Cavaliers-jättiläinen Timofej Mozgovia (216 cm/30 v) ja Petteri Koposen seurakaverina BC Himkissä palloillutta Aleksei Shvediä (195/30) höystettynä Andrei Vorontsevitshin (207/29) ja Sergei Karasevin (202/22) kaltaisilla vahvoilla roolipelaajilla.

Fanseat.com televisioi Venäjän ja Susijengin välisen kohtaamisen keskiviikkona 24.8. klo 17:45 alkaen. Ottelun selostaa Ilpo Pehkonen kommentaattorinaan Anton Mirolybov.

Lisätietoja: Fanseatin tapahtumasivu

http://fanseat.com/event/1411

Lisätietoja: Susijengi

http://www.basket.fi/maajoukkueet/joukkueet/miehet/

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!