motonet-logo-fb1

kotka

Motonet ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Laadukkaista varaosista ja laajasta vapaa-ajan tuotteiden valikoimastaan tunnettu Motonet toimii Jääkiekkoliiton sekä miesten että nuorten maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

– Motonetissa on saman katon alla 12 erikoisliikkeen tarjonta. Meiltä saa yhdellä käynnillä tuotteet helposti ja kattavasti moniin eri tarpeisiin olivatpa sitten kyseessä penkkiurheilijat tai jääkiekkomaajoukkueiden huoltajat. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää suomalaista jääkiekkoa, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Eero Broman.

– On hienoa saada Leijonaperheeseen mukaan Motonetin kaltainen menestynyt ja vastuullinen suomalainen perheyritys, jonka arvot käyvät hienosti yksiin Jääkiekkoliiton kanssa. Yhteistyön hedelmistä päästään pian nauttimaan ympäri Suomen, kiitos Motonetin laajan toimintaverkoston, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.