Koko 18-vuotisen superpesisuransa ajan Hyvinkään Tahkoa edustanut Juha Korhonen, 36, jättää kasvattajaseuransa. Kaudella 2012 vuoden pesäpalloilijaksi valitun Korhosen uusi osoite ei ole vielä tiedossa.

Kymmenkertainen Itä-Länsi-pelaaja on voittanut urallaan kärkilyöntitilaston kolmesti ja tehotilaston 2012. Päättyneellä kaudella Korhonen nousi kaikkien aikojen kunnaritilaston kärkeen ohi Kari Kuusiniemen ja sijoittui sekä lyöjä- että tehotilastoissa kuudenneksi.

– Hyvinkään Tahko ja Juha Korhonen ovat purkaneet yhteistyössä pelaajasopimuksen 13.9.2016 ja näin ollen Juha Korhonen on vapaa siirtymään toiseen seuraan. Hyvinkään Tahko haluaa kiittää Juha Korhosta upeasta urasta ja hienoista hetkistä Hyvinkään Tahkossa sekä toivottaa onnea ja menestystä uudessa seurassa, Hyvinkään Tahkosta todetaan.

Korhonen voitti Tahkon paidassa Suomen mestaruuden kaudella 2007. Toisen polven pesäpalloilijan isä Risto pelasi myös pääsarjauransa Hyvinkäällä ja oli mukana voittamassa seuran väreissä kolmea peräkkäistä mestaruutta vuosina 1979–81.

– Haluan kiittää Hyvinkään Tahkoa, seuran talkoolaisia, faneja ja kaikkia muitakin sidosryhmiä kaikista vuosista, jotka olen Tahkossa pelannut. Koko urani olen ylpeänä kantanut Tahkon värejä ja toivottavasti tuottanut riemun hetkiä kaikille osapuolille. Nyt tuli todennäköisesti viimeinen tilaisuus kääntää uusi lehti peliuralla ja kokeilla jotain uutta. Koin, että tähän tilaisuuteen on tartuttava. Kiitos vielä kaikille, Korhonen lähettää terveisensä.

– Minua tullaan kyllä varmasti myös Hyvinkään kentillä näkemään, koska kaksi vanhinta tytärtäni jatkavat pelaamista Tahkon paidassa. Moikataan, kun tavataan, Korhonen jatkaa tunteikkaasti.

Hyvinkään Tahko ja Juha Korhonen eivät kommentoi tässä vaiheessa enempää Korhosen uran jatkosta.