URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Hiihtoliitto purkaa Harri Ollin urheilijasopimuksen

harri_09-10-1000x0

Hiihtoliitto purkaa mäkihyppääjä Harri Ollin urheilijasopimuksen 30.9.2016 alkaen. Purkamisen syynä on Ollin esiintyminen rahapeliyhtiö Vera&Johnin mainoksessa.

Ollin esiintyminen rahapeliyhtiön verkkosivuilla rikkoo urheilijan ja liiton välistä urheilijasopimusta. Sopimus kieltää urheilijaa tekemästä yhteistyösopimuksia ko. alan toimijoiden kanssa. Hiihtoliiton pyynnöistä huolimatta Olli ei ole poistattanut kuva- ja videomateriaalia rahapeliyhtiön verkkosivuilta.

Mäkihyppymaajoukkueella on voimassa oleva yhteistyösopimus Veikkaus Oy:n kanssa. Veikkaus ei ole vaatinut urheilijan erottamista maajoukkueesta.

”Hiihtoliiton ja urheilijoiden välille on tehty urheilijasopimus, joka antaa mahdollisuuden myös urheilijoiden henkilökohtaisille sopimuksille. Yhteistyössä on myös tiettyjä rajoitteita, jotka on ilmaistu selkeästi, eikä toimintaperiaate ole vuosiin muuttunut. Tässä tapauksessa Olli rikkoo sopimusta”, toteaa Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!