URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

HPK Liiga Oy teki toisen perättäisen positiivisen liiketuloksen

10985219_10152823761618527_9036048442145742083_n

HPK Liiga Oy on tehnyt toisella tilikaudellaan positiivisen liiketuloksen. HPK:n liikevaihto kasvoi tilikaudella 2016-2017 5,68 miljoonaan euroon. Rahoituskulujen ja verojen jälkeen tulos on 67 380 euroa.

– Menneellä kaudella alkoi aito strategian jalkauttaminen. Liiketulos on ennakoidun mukainen. HPK:lle on tärkeää panostaa urheilupuoleen, mutta panostukset tulee tehdä omien resurssien sallimissa rajoissa. Tavoitteemme mukaisesti loimme mahdollisuudet pelin, pelaajien ja valmentajien kehitykselle, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK:n runkosarjan kotiotteluiden yleisökeskiarvo oli 3755.

-Strategiamme mukaisesti toteutimme ”ihmiset iloisiksi” osuutta ottelutapahtumissamme. Uskon, että loimme menneellä kaudella positiivista ilmapiiriä ympärillemme myös ottelutapahtumien ulkopuolella. Visiomme mukaisesti pelasimme myös pudotuspelejä, jatkaa Toivanen.

HPK jatkaa strategiansa mukaisesti Matkalla Huipulle osa 2 -projektiaan. HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskisen mukaan motivaatio saavuttaa tavoitteet on yhtiössä kova.

– Uskon, että olemme HPK:ssa nyt oikealla tiellä kohti Suomen huippua. Paljon on töitä vielä edessä, mutta tekemisen meininki yhtiössä kaikilla eri tasoilla ja toiminnoissa on hyvä. Motivaatio on korkealla ja sitä kautta voimme päästä asettamiimme tavoitteisiin.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!