URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

SaiPan tilikausi 2016-2017: Liiga-SaiPa Oy:lle kuudes perättäinen positiivinen tulos

Saipa

Liiga-SaiPa Oy:n tilikauden 2016-2017 tulos oli 192 622 euroa. Yhtiön liikevaihto oli 5 183 770 euroa.

Keskimäärin SaiPan runkosarjan kotiotteluissa kävi 3053 katsojaa.

2015-2016 2016-2017
Liikevaihto 5 792 512 5 183 770
Menot 5 373 705 4 991 148
Tulos 418 807 192 622

Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersan mukaan taloudelliseen tulokseen pitää olla vaikean kauden jälkeen tyytyväinen. Päättyneellä tilikaudella positiivinen tulos vaati vaikeita päätöksiä.

– Vaikea kausi näkyi liikevaihdon laskuna niin pääsylipuissa kuin oheismyynnissäkin. Tulos kääntyi positiiviseksi hyvällä operatiivisella toiminnalla, mutta myös siirtorajan lähellä tapahtuneiden pelaajasiirtojen ansiosta. Organisaatiossa ja joukkueessa tapahtui kauden alla ja sen aikana paljon muutoksia. Nyt muutokset eivät tuoneet odotettua urheilullista menestystä.

Tersan mukaan kevään pelaajasiirrot olivat lopputilikauden tulosnäkymien kannalta erittäin tarpeelliset, mutta ajoituksessa oli epäonnea.

– Joukkue oli näkemyksemme mukaan pelaajakauppojenkin jälkeen iskukykyinen, mutta kukaan ei osannut odottaa kevään kaltaista loukkaantumissumaa, kun 5-6 pelaajaa tippui hetkessä pois.

Tersa sanoo joukkueessa tapahtuneiden muutosten tuovan raikkautta tulevalle kaudelle.

– Joukkueessa on paljon potentiaalia. Kisapistossa nähdään varmasti vauhdikasta ja hyökkäävää jääkiekkoa tulevalla kaudella. Pelillinen menestys on aina tavoitteena, säilyttäen samalla taloudelliset toimintaedellytykset.

– Kuten aiemminkin positiivisten tulosten jälkeen, haluan kiittää organisaatiota aina valmentajista, huollosta ja pelaajista toimistoväkeen hyvästä työstä. Erityisesti haluan kiittää kannattajia ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat jälleen tulevaa kautta ajatellen osoittaneet tukensa ja luottamuksensa seuraa kohtaan.

Liiga-Saipa Oy:llä ei kuuden peräkkäisen positiivisen tilinpäätöksen jälkeen ole pitkäaikaista velkaa. Yhtiö maksaa tuloksestaan yhteisöveroa ja palkkasummastaan merkittävässä määrin kunnallisveroa. SaiPa tekee suurimman osan hankinnoistaan maakunnan yrityksiltä.

Liiga-SaiPa Oy

SaiPa on perustettu 1948 ja Liiga-SaiPa Oy vastaamaan edustuskiekkoilusta vuonna 2000. Kausi 2017-2018 on seuran 43. kausi Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Liiga-SaiPa Oy:n omistavat Timo Tersa (T.T.Rauta Oy), Jouni Okko (Okimar Invest Oy), Jussi Markkanen, Kari Koskimies, Teemu Toiviainen, Timo Tikkinen ja SaiPa ry. Yhtiön palveluksessa on n. 50 henkilöä ja kauden mittaan n. 200 osa-aikaista työntekijää.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!