URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KalPa Hockey Oy teki ennätystuloksensa kaudelta 2016-2017

Kalpa

Liiga-kausi 2016-2017 oli KalPalle suuri menestys niin urheilullisesti kuin taloudellisesti.

KalPan viime kausi oli suuri menestys niin urheilullisesti kuin taloudellisesti. Liigassa KalPa ylsi finaaleihin ja KalPa Hockey Oy:n taloudellinen tulos oli 538 000 euron voitolla sen historian paras.

KalPa Hockey Oy teki tilikaudella 2016-2017 voittoa 538 t€ (kaudella 2015-2016 tappiota 375 t€). Yhtiön liikevaihto kasvoi noin 20 % ja oli päättyneellä tilikaudella 7,2 M€ (kaudella 2015-2016 liikevaihto 6,0 M€). Yhtiön omavaraisuusaste nousi 30,4 %:iin (edellisessä tilinpäätöksessä 6,1 %)

Tulosparannus yli 900 t€

– Taloudellinen tulos tilikaudelta oli erittäin hyvä. Kaikkiaan tuloksemme parani edellisestä tilikaudesta yli 900 t€. Tulosparannuksen suurimmat syyt olivat onnistuneet yhteistyökumppani- ja lipunmyynti, kulusäästöt sekä erinomainen urheilumenestys, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

Pelaajabudjetti ja yleisötavoite viime kauden tasolla

Kaudelle 2017-2018 KalPa Hockey Oy budjetoi liikevaihtoa 6,1 M€. Budjetoitu yleisökeskiarvo Liigan runkosarjaan on 3 250 katsojaa ja pelaajabudjetti on 1,85 M€. Tilikaudesta tavoitellaan voitollista tulosta.

– Urheilullinen tavoite on neljännesfinaalipaikan saavuttaminen, samoin kuin se oli viime kaudella. Tilikauden tulos on budjetoitu 200 t€ voitolliseksi. Olemme sopeuttaneet organisaation kiinteitä kuluja edellisestä kaudesta ja näin ollen meillä on aiempaa parempi kyky reagoida yllättäviin muutoksiin kauden aikana, toimitusjohtaja Saksman kertoo.

Mika Sutisesta hallituksen puheenjohtaja

KalPa Hockey Oy:n yhtiökokous valitsi yhtiön hallitukseen jatkavina jäseninä Mikko Kuparisen, Jarmo Vidgrenin, Kyösti Karhusen ja Markus Pohjosen. Uutena jäsenenä hallitukseen tulee Mika Sutinen. Yhtiökokouksen jälkeen hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajaksi Mika Sutisen.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!