URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Naisten Superpesis täydentyy 12 joukkueen sarjaksi

Superpesis_logo.svg

Naisten Ykköspesiksen kausi päättynyt, Lappajärven Veikot säilyttää superpesispaikkansa

Naisten Ykköspesiksen runkosarjan päätöskierros pelattiin lauantaina. Hyvinkään Tahko varmisti jo aiemmin ykköstilansa ja nousunsa Superpesikseen. Toiseksi sijoittui Fera Raumalta ja kolmanneksi Pesäkarhut Porista. Superpesisseurojen kakkosjoukkueilla ei kuitenkaan ole osallistumisoikeutta ylempiin jatko-otteluihin, joten naisten ykköspesiskausi päättyi lauantain kierrokseen.

Lappajärven Veikot säilyttää näin ilman karsintoja paikkansa naisten Superpesiksessä, joka täydentyy 12 joukkueen sarjaksi. Suomen suosituin naisten palloilusarja yleisömäärillä mitaten on myös joukkuemäärältään suurin.

Naisten Ykköspesiksen lyöjä- ja tehotilastot vei nimiinsä Hyvinkään Tahkon Pauliina Harinen, joka rikkoi maagisen 100 tehopisteen rajan 22 ottelussa (4+72+26=102). Muut tilastovoitot menivät Mynämäen Vesan pelaajille. Maria Kitola onnistui peräti 83,15 % varmuudella ja nakutti 153 kärkilyöntiä 21 otteluun. Etenijätilaston voitti Henna Nurmi 49 tuodulla 22 ottelussa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!