URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

Pesäpallotoimijan epäasiallinen Twitter-kirjoitus johtaa kurinpitokäsittelyyn

Kiteen_Pallo-90_logo

Pesäpalloseura Kiteen Pallo -90:n johtokunnan jäsen Aki Sutinen arvosteli Twitterissä voimakkain ja epäasiallisin sanakääntein pelituomarin toimintaa eilisessä Superpesiksen välieräottelussa. Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi vahvistaa asian etenemisen kurinpitopäällikön käsittelyyn.

Suvi Kaukovalta nimettiin kautta aikain ensimmäisenä naisena pelituomariksi miesten Superpesiksen välieräotteluun. Erityistä kuohuntaa aiheutti tilanne, jossa Joensuun Mailan Juha Niemi löi pallon kolmospuolelle ja Sotkamon Jymyn Jussi Korhonen haki syöksykoppia. Sutinen lähetti twiittinsä maailmalle ilmeisen pikaistuksissaan.

– Urheilu elää tunteista, mutta rajat on aina pidettävä mielessä julkisuudessa toimittaessa. Kirjoitus mustamaalaa lajia, eikä pesäpallo halua tällä tavalla otsikoihin missään tilanteessa. Tasa-arvo kaikilla tasoilla on aina ollut pesäpalloyhteisön arvopohjan perusta ja niin sen tulee olla jatkossakin, Ojaniemi vaatii.

Kiteen Pallon johtokunta on erottanut kyseisen henkilön, eikä hän tule toimimaan jatkossa missään roolissa Kiteen Pallossa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!