UkD5224c_400x400

MTV Urheilu uutisoi torstaina 16.1. Kuopion Palloseuran riveissä kytevästä ”kapinasta”. Kuopion Palloseura haluaa vastata mediassa ilmenneisiin väittämiin. Uutisoinnissa esiin on nostettu kaksi pelaajaa ja kaksi valmennusryhmään kuuluvaa henkilöä.

Luis Anula (valmentaja): ”Olen syvästi pettynyt uutisissa ilmenneisiin väittämiin, joihin minut on yhdistetty. Tilanteeni on pysynyt täällä täysin ennallaan – olen iloinen ja tyytyväinen asemaani KuPS:ssa. Joukkueen harjoittelu on muuttunut viime kaudesta ja on luonnollista, että minulla ja päävalmentajalla on asioissa näkemyseroja. Arne (päävalmentaja Erlandsen) on keskusteleva, sekä vastaanottava ihminen ja yhteistyömme sujuu hyvin”.

Luc Landry Tabi Manga (puolustaja): ”Uutisessa mainitut huhut osaltani eivät pidä paikkaansa. En ole koskaan ilmaissut tyytymättömyyttäni vaan olevani iloinen, että saan olla osa joukkuetta. Siksi tein seuran kanssa jatkosopimuksen viime kauden jälkeen. Joukkue treenaa tällä hetkellä kovasti, että pystymme uusimaan Suomen mestaruuden”.

Arne Erlandsen (päävalmentaja): ”Olen harmissani pelaajien puolesta, joiden nimet on nostettu uutisointiin. He ovat asiasta todella hämmentyneitä. Molemmat uutisessa mainitut pelaajat ovat kovia harjoittelemaan, eivätkä he ole valittaneet mistään. Tänä vuonna KuPS:ssa harjoituskulttuuri on muuttunut. Harjoittelemme kovempaa ja pyrimme sitä kautta myös kehittymään joukkueena paremmaksi”.

Lucas Rangel (hyökkääjä): ”En tiedä miksi minut on yhdistetty tällaisiin huhuihin, sillä väitteet ovat valetta. Mielestäni on pelkästään hyvä asia, että treenaamme kovaa. Mitä paremmassa kunnossa olemme tulevalla kaudella, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on menestyä”.