Kärppien Liiga-joukkueessa on todettu toinen koronavirustartunta. Joukkueen karanteenia on pidennetty 26.10. asti. Myös 13 KalPan joukkueen jäsentä katsotaan altistuneen viime perjantain ottelussa.

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä todettiin koronavirustartunta perjantaina 16.10., jonka jälkeen joukkue asetettiin karanteeniin 24.10. asti. Joukkueen jäsenille tehtiin koronavirustestit viikonlopun aikana. Testien tuloksena löytyi myös toinen koronavirustartunta, jonka johdosta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) pidensi joukkueen karanteenia 26.10. asti.

Kärpät pelasi KalPaa vastaan Kuopiossa perjantaina 16.10. Toinen tartunnan saanut joukkueen jäsen oli joukkueen mukana Kuopiossa. Liiga selvitti Wisehockey-järjestelmästä (pelaajien paikannusjärjestelmä) saatavan datan avulla tartunnan saaneen pelaajan liikkeet ottelun aikana. Tämän tiedon perusteella Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri (KYS) katsoi 13:n KalPan pelaajan altistuneen koronavirukselle, ja asetti altistuneet pelaajat karanteeniin 26.10. asti. Joukkueen toimintaa ei kokonaan keskeytetä, mutta KalPan pelaajamäärä ei riitä otteluiden pelaamiseen.

Yllä mainituista syistä johtuen seuraavat ottelut siirtyvät myöhempään ajankohtaan:

Ke 21.10. KalPa – KooKoo
Pe 23.10. KalPa – SaiPa
La 24.10. Kärpät – KalPa

Liiga ja joukkueet ilmoittavat siirtyneiden otteluiden uudet ottelupäivät myöhemmin.

Kausikortit ja siirrettyihin otteluihin ostetut irtoliput käyvät siirrettyyn otteluun automaattisesti. Irtolipun ostaneet voivat tutustua Ticketmasterin käytäntöihin tapahtuman siirtyessä.