Keskushyökkääjänä pelannut Ramstedt voitti Helsingin IFK:ssa Suomen mestaruuden 2011. Kuva: JimmyK – Own work, CC BY-SA 3.0,

SJRY, eli Pelaajayhdistys on valinnut tänään 12.10. ylimääräisessä vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Teemu Ramstedtin. Uusi puheenjohtaja korvaa kesäkuussa tehtävän jättäneen Sean Bergenheimin.

Hallituksessa jatkavat varsinaiset jäsenet Topi Jaakola (varapj), Janne Ritamäki, Lennart Petrell, Marko Pöyhönen, Jonne Virtanen, Henri Heino ja Max Wärn. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Henrik Forsberg ja Frans Tuohimaa.

Pelaajayhdistyksen puheenjohtajana Sean Bergenheimin korvaava Ramstedt on pelannut myös KHL:ssä, Ruotsissa ja Slovakiassa.

Varajäseninä ovat Harri Tikkanen, Jukka Peltola ja Matti Lamberg.

”SJRY:n rooli suomalaisen jääkiekon ja urheilun kehittämisessä on merkittävä. On suuri kunnia saada johtaa hienoa yhteisöämme yhdessä hallituksemme ja operatiivisen johtomme kanssa. Poikkeuksellisen vaikeana aikana on tärkeä toimia vahvasti joukkueena ”, Teemu Ramstedt linjaa tuoreeltaan.