Kestomenestyjä Porin Giants oli jälleen paras, kun Rauman keilahallissa keilattiin naisten SM-liigan kauden kolmas kierros. Sarjakärki voitti kahdeksan joukkueen ruletissa kaikki seitsemän otteluaan ja se pelasi myös parasta keskiarvoa. Näin Giants karkasi sarjataulukossa 237 pisteellään hurjalta tuntuvaan etumatkaan, 38 pistettä. Kun yhdessä ottelussa voi maksimissaan saada 14 pistettä, asettuu johto oikeaan perspektiiviin.

Kakkosena on vanha vainooja, Bay Lahdesta 199 pisteellään, mutta siis 38 pistettä jäljessä. Kolmas vakiomitalisti GB on kolmantena 186 pisteellään.

Päivän kohokohta oli Giantsin Ani Juntusen kolmanteen sarjaan tekemä täydellinen 300-pisteen sarja. Se vaatii kaadon sarjan kaikilla 12 heitolla. Juntunen pystyi tuohon temppuun nyt kolmannen kerran urallaan.

Sarjataulukko kolmannen kierroksen jälkeen

  1. Giants Pori                   237
  2. Bay Lahti                       199
  3. GB Helsinki                   186
  4. Nasevat Raisio            174
  5. Smash Rauma             127
  6. ET Kotka                       126
  7. WBT Varkaus               78
  8. Uljas Tampere             49