Salpausselän kisat kokoavat pohjoismaisten lajien huipputähdet Lahteen tulevana viikonloppuna. Salpausselän kilpailuohjelmassa on muun muassa maastohiihdon yhdistelmäkilpailut, viime viikolla palkintopallisijoituksen Val di Fiemmestä tuonut yhdistetyn parisprintti sekä perinteinen lauantai-illan mäkihypyn joukkuemäki.

Maastohiihdossa joukkueeseen on nimetty 12 naista ja 12 miestä. Maajoukkueryhmän lisäksi Suomelta nähdään viikonloppuna ladulla kansalliset ryhmät sekä alle 23-vuotiaiden ryhmät. Jokaisella ryhmällä on käytössään kilpailuviikonlopun maajoukkuepalvelut. Maastohiihdossa kilpaillaan yhdistelmäkilpailut ja viestit.

Mäkihypyn joukkueeseen on nimetty neljä urheilijaa. Mäkihypyn osalta kilpailuohjelmassa on henkilökohtaisen kilpailun lisäksi joukkuemäki. Naiset jatkavat kauttaan Ljubnossa, Sloveniassa, jossa kilpailuohjelmassa on Lahden tapaan henkilökohtainen kilpailu ja joukkuekilpailu.

Yhdistetyn joukkue suuntaa Salpausselälle menestyksekkään Val di Fiemmen viikonlopun jälkeen. Neljän urheilijan maajoukkueryhmän ohella kilpailee neljän urheilijan kansallinen ryhmä. Yhdistetyn Continental Cup jatkuu historiallisesti Itävallan Eisenerzissä, kun Suomi osallistuu ensimmäistä kertaa Continental Cupissa Mixed Team kilpailuun.