Ilkka Herola jatkoi talven hyviä suorituksia Seefeldissä, kun hän sijoittui kolmanneksi. Mäessä hienoja hyppyjä koko viikonlopun ajan hypännyt Herola ei kuitenkaan ollut tyytyväinen päivän hiihtovauhtiin.

”Oikein hieno päivä! Kokonaisuutena mahtava tulos ja tietenkin hyvä jatkaa huomiseen. Ollaan vielä kärkikamppailussa mukana. Hiihtokisasta jäi kyllä huono maku, vähän itsellenikin arvoitus, että mikä siinä maksaa. Onko sitten kehontilassa jotakin häikkää vai valitsinko väärän suksen tuohon kisaan, kelikin oli haastava. Ei kuitenkaan kannata tehdä yhden kisan perusteella johtopäätöksiä, huomenna ollaan kisan jälkeen viisaampia. Hyvällä fiiliksellä kuitenkin huomiseen, jatketaan mäessä samanlaisia suorituksia,” Herola kertasi kilpailun jälkeen.

Kilpailun toinen suomalainen Wille Karhumaa sijoittui sijalle 46. Perttu Reponen ja Arttu Mäkiaho eivät startanneet hiihto-osuudelle.

Norjan Jarl Magnus Riiber voitti ja Japanin Akito Watabe otti toisen sijan.